Ο Λάκης Γαβαλάς σε λίγο καιρό θα συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Ο ίδιος σε πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση του Θάνου Καληώρα όσο και στην κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

View this post on Instagram

Δεν ξέρω αν γεννήθηκα αστέρι δεν ξέρω αν γεννήθηκα ήλιος δεν ξέρω αν γεννήθηκα φεγγάρι αλλά κάποιο φαινόμενο είμαι αν όχι της φύσης της κτησης…. Δεν θέλω να είμαι κάτι που λάμπει πατώντας το διακόπτη Παρόλο που αγαπώ και το σκοτάδι… Δεν βλέπω όνειρα παρόλαυτα κάνω όνειρα καμιά φορά αυτά τσακώνονται με την πραγματικότητα και τότε εγώ μεταμφιέζομαι σε μάγισσα Να όπως αυτή την περίοδο που κάτι μαγικό συμβαίνει στη ζωή μου…. Μου χωράει ακόμη το περσινό μαγιό μου και είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό😂🙏🏼🇬🇷💙‼️ #shine #shinebright #summervibes #summer2020 #minibirkinhermes #dsquared2 #luxurylifestyle

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on

«Ετοιμαζόμαστε για ωραίες παραστάσεις και γι’ αυτό στεναχωριέμαι όταν κάποιοι ακυρώνουν μια δουλειά. Αλλά αυτοί ξέρουν το λόγο που το κάνουν. Εγώ τον Θάνο Καληώρα τον γνωρίζω από το DWTS που είχαμε υπάρξει μαζί. Είναι απαιτητικός άνθρωπος και καλά κάνει, εμένα μου αρέσει.

Δεν μπορεί κάποιος να επικαλείται την υγεία του για να δικαιολογήσει κάποιο καπρίτσιο του ή κάποια επιθυμία του που δεν πραγματοποιήθηκε. Οπότε, θα σεβαστώ ένα θέμα υγείας και δεν θα πω κάτι παραπάνω. Εδώ και τρία χρόνια έχω 15 προτάσεις και καλά κάνουν γιατί είμαι ένα… προϊόν.

«Δεν αντέχω το γέλιο του Τρύφωνα Σαμαρά»

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Τρύφωνα, το είπα και σε εκείνον, αλλά δεν μπορώ αυτό το πολύ γέλιο. Κόπηκε ο Ψινάκης που τον είχαμε καιρό να λέει “μωρή” και τώρα έχουμε ένα γέλιο διαρκές. Γιατί πρέπει να μου αρέσει αυτό;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε εδώ τι είπε

Γράψτε το σχόλιό σας