Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση Ερντογάν στην Ευρώπη: Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10

Νέα επίθεση Ερντογάν στην Ευρώπη: Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις αναφορικά με τον «τουριστικό» αποκλεισμό που επιβλήθηκε στην Τουρκία, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων κοροναϊού, προχώρησε με το γνωστό, προκλητικό του, ύφος ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις αναφορικά με τον «τουριστικό» αποκλεισμό που επιβλήθηκε στην Τουρκία, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων κοροναϊού, προχώρησε με το γνωστό, προκλητικό του, ύφος ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Επιμένοντας στην -προ ημερών- δήλωσή του περί «πολιτικής απόφασης» ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε πως ό,τι και αν κάνει η ΕΕ δεν θα γίνει εμπόδιο στους δημοκρατικούς και οικονομικούς στόχους της Τουρκίας.

«Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 5, εσείς θα χάσετε 10!» είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Ακόμα, ο τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι η Τουρκία αποδείχθηκε ασυναγώνιστη διεθνώς στον τομέα της υγείας και του τουρισμού μετά την πανδημία του κοροναϊού και κάλεσε τη Γερμανία να προβεί σε θετικά βήματα απέναντι στη χώρα του.

«Ειδικά στον τομέα του τουρισμού και της υγείας δεν γνωρίζουμε κανένα άλλο έθνος να μπορεί να μας συναγωνιστεί σε κάθε τομέα. Και στη Γερμανία αυτή τη στιγμή μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Τουρισμού έχουμε πει ότι αναμένουμε θετικά βήματα στο θέμα αυτό» είπε.

«Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις στην Αν. Μεσόγειο»

Νωρίτερα, ο τούρκος πρόεδρος είχε εκφράσει τη βούληση της Άγκυρας να προχωρήσει στις εξαγγελθείσες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τονίζοντας παράλληλα πως τα «δικαιώματα» της Άγκυρας εδράζονται στο διεθνές δίκαιο.

Οι εν λόγω προκλητικές δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο των εγκαινίων υδροηλεκτρικού σταθμού, κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε λόγο για «σχέδια» και «παγίδες», τα οποία η Τουρκία «κατεδάφισε».

«Θα συνεχίσουμε αυτές τις εργασίες μας χωρίς να υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα μας που προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο» είπε χαρακτηριστικά.

«Στις θάλασσες μας ξεκινήσαμε γεωτρήσεις με τα γεωτρύπανα Φατίχ και Γιαβούζ. Έτσι κατεδαφίσαμε όλα τα σχέδια και όλες τις παγίδες που είχαν στηθεί στην ανατολική Μεσόγειο εναντίον της Τουρκίας, εναντίον της χώρας μας. Μαζί με την ανατολική Μεσόγειο ξεκινήσαμε και για γεωτρήσεις στην Μαύρη Θάλασσα» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα συνεχίσουμε αυτές τις εργασίες μας χωρίς να υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα μας που προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο. Με την βοήθεια του Θεού θα λειτουργήσουμε και τον πρώτο αντιδραστήρια του πυρηνικού σταθμού ενέργειας Ακκουγιου» συμπλήρωσε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024