Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένινγκ : «Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο»

Ένινγκ : «Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω μειωμένου ρόστερ.

Για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ με 1-4 στην έναρξη του δεύτερου γύρου των πλέι οφ μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του και τις λίγες επιλογές που διαθέτει, καθώς ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών αποχώρησε με τη λήξη του συμβολαίου τους. Ακόμη, αναφέρθηκε στον Λούκας Σάσα, που αποχώρησε στο 76’ λόγω τραυματισμού από τον αγώνα.

Για το ματς: «Θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να έχω εναλλακτικές λύσεις, κάτι που δεν είχα σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά σταθήκαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα, ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό που γίνεται, θεωρώ ότι δεν έχει πολύ σχέση με το ποδόσφαιρο».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο. Είχαμε και ποδοσφαιριστές που έπαιζαν με τραυματισμό, όπως ο Μανσίνι. Πρέπει να δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά, που παίζουν με μεγάλο σεβασμό για αυτή την φανέλα σε αντίξοες συνθήκες».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα. Ελπίζω πως θα είναι καλά ο Λούκας Σάσα και πως θα επιστρέψει ο Ούγκο Σόουζα. Θέλω να έχω 11 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές».

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024