Την πιο αμήχανη στιγμή της καριέρας του και ίσως τη ζωής του είχε ο ισπανός δημοτικός σύμβουλος Bernardo Bustillo.

Συγκεκριμένα, ο ισπανός αξιωματούχος εμφανίστηκε γυμνός σε live μετάδοση τηλεδιάσκεψης στην Ισπανία. Μάλιστα, μετά το ατυχές συμβάν δήλωσε ότι προτίθεται να υποβάλλει την παραίτησή του.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη όταν κατά τη διάρκεια μίας βιντεοκλήσης μέσω Zoom, ο πολιτικός Βernardo Bustillo έκανε ντους χωρίς προφανώς να αντιληφθεί ότι τον βλέπουν όλοι. Στην εικόνα φαίνεται ο δημοτικός σύμβουλος στην ντουζιέρα ενώ λίγα λεπτά αργότερα βγαίνει γυμνός, την ώρα που οι υπόλοιποι συνάδελφοί του παραθέτουν αντίθετες απόψεις για διάφορα ζητήματα, που αφορούν την περιοχή του.

«Πες κάτι στον Berni. Πες του κάτι γρήγορα σε παρακαλώ. Δεν μπορεί να αποσυνδεθεί ή να κάνει κάτι;» ακούγεται να λέει ένας από τους συναδέλφους του που επιχείρησε να σώσει την κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος και Γενικός Γραμματέας του σοσιαλιστικού κόμματος, Bernardo Bustillo, κατέστησε σαφή τη θέση του στο κόμμα εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να ενοχλήθηκε από τις εικόνες.

«Λόγω του επαγγέλματός μου (προπονητής κολύμβησης) έχω περάσει τη μισή ζωή μου ημίγυμνος και ποτέ δεν ντρεπόμουν από το γυμνό, είτε πρόκειται για κάποιον άλλον και πολύ λιγότερο για εμένα», εξήγησε, προσθέτοντας ότι δεν ένιωθε ότι έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη που εμφανίστηκε χωρίς ρούχα στο βίντεο.

Ο Bustillo είπε ότι πίστευε πως η κάμερα ήταν απενεργοποιημένη και ότι έκανε ντους για να προλάβει να πάρει την κόρη του εγκαίρως, πριν πάει στη δουλειά, ενώ παρακολουθούσε ταυτόχρονα τη σύνοδο της ολομέλειας.

«Δεν νομίζω ότι είναι εγκληματική πράξη, ανήθικη ή ανέντιμη, πέρα από το λάθος που έκανα να θεωρώ ότι η κάμερα ήταν αποσυνδεδεμένη. Σήμερα, όπως κάθε μέρα, η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του κόμματός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr