Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοινωνικά αποστασιοποιήμενη βάπτιση με... νεροπίστολο

Κοινωνικά αποστασιοποιήμενη βάπτιση με… νεροπίστολο

Διατηρώντας απόσταση δύο μέτρων, ο παπάς ρίχνει με νεροπίστολο το αγιασμένο νερό στο μωράκι το οποίο κρατούν οι γονείς του.

Στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας με τον κοροναϊό έχουν προσαρμοστεί οι πάντες: απλοί πολίτες, εργαζόμενοι και επαγγελματίες, ακόμα και οι ιερείς.

Από αγιασμό με νεροπίστολο μέχρι εξομολογήσεις σε πάρκινγκ, οι άνθρωποι του Θεού κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τους πιστούς, πάντα με πρώτο γνώμονα την ασφάλειά τους.

Έτσι, και κάποιοι ιερείς στις ΗΠΑ και τον Καναδά «δανείστηκαν» την ιδέα του νεροπίστολου και την εφάρμοσαν στο Θείο Μυστήριο της βάπτισης.

Διατηρώντας απόσταση δύο μέτρων, ο παπάς ρίχνει με νεροπίστολο το αγιασμένο νερό στο μωράκι το οποίο κρατούν οι γονείς του.

Οι γονείς και το παιδί τους – όταν μεγαλώσει – σίγουρα θα κοιτούν τις φωτογραφίες από τη βάπτιση και θα χαμογελάνε με τον πρωτότυπο τρόπο που «σημαδεύτηκε» το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ωστόσο, πολλές ήταν και οι αντιδράσεις από εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο πάστορας προσβάλλει και υποτιμά το μυστήριο της βάπτισης, κρατώντας ένα όπλο μέσα σε ιερό χώρο

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024