Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρπακτικό πουλί πετάει πάνω από λουόμενος κρατώντας ένα ψάρι που μοιάζει με.... καρχαρία

Αρπακτικό πουλί πετάει πάνω από λουόμενος κρατώντας ένα ψάρι που μοιάζει με…. καρχαρία

Πάνω από 14,6 εκατομμύρια προβολές έχει βίντεο που αναρτήθηκε πριν από τρεις μέρες στο twitter και δείχνει ένα αρπακτικό πουλί στην Νότια Καρολίνα να κρατάει στο στόμα του ένα ιδιαίτερο θήραμα

Στο βίντεο, διακρίνεται πεντακάθαρα το τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μια παραλία γεμάτη με αμέριμνους κολυμβητές, να κρατά στα πόδια του ένα μεγάλο ψάρι.

Πάνω από 14,6 εκατομμύρια προβολές έχει βίντεο που αναρτήθηκε πριν από τρεις μέρες στο twitter και δείχνει ένα αρπακτικό πουλί στην Νότια Καρολίνα να κρατάει στο στόμα του ένα ιδιαίτερο θήραμα.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Μιρτλ Μπιτς και όπως δείχνει το βίντεο ένα πουλί κρατάει στο στόμα του ένα ψάρι που μοιάζει πού καρχαρία.

Το βίντεο αναρτήθηκε από τον χρήστη @trackingsharks και στην λεζάντα γράφει: «Ξέρει κανείς τι είδος πουλιού είναι και εάν κρατάει καρχαρία;».

Σύμφωνα με ειδικούς το ψάρι δεν ήταν καρχαρίας αλλά ένα ladyfish, που ανήκει στο είδος των ακτινοπτερυγίων και μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και το 1,5 μέτρο, με αιχμηρά δόντια και ραχιαίο πτερύγιο.

Το πουλί είναι ψαραετός, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπάρετ, έναν παρατηρητή πουλιών που διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Twitter, του Manhattan Bird Alert.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024