Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοβάσαι πως θα καταλήξεις «γεροντοκόρη»;

Φοβάσαι πως θα καταλήξεις «γεροντοκόρη»;

Πριν αρχίσεις να ταΐζεις όλες τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς σου έχουμε νέα!

Είσαι μια ανεξάρτητη, αυτόνομη γυναίκα, με στόχους και όνειρα. Είσαι 25, 30,35 ετών και φοβάσαι ότι θα μείνεις…στο ράφι. Μπορεί να είσαι ακόμη μεγαλύτερη, δεν έχει σημασία, το μόνο που έχει κάποιο σημαντικό νόημα είναι να καταλάβεις τα εξής…

Δε θα μείνεις μόνη

Έχεις χρόνια μπροστά σου για να έρθει ο επόμενος σύντροφος που θα αγαπήσεις. Θυμίσου έτσι κι αλλιώς ότι κάθε φορά, αυτό σκεφτόσουν και βρισκόσουν να έχεις πάλι σχέση και να είσαι ερωτευμένη…

Πιθανότητες

Ειδικά αν ζεις σε μια μεγαλούπολη, σκέψου πόσες πιθανότητες έχεις να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο με τον οποίον θα ερωτευτείτε και θα αγαπηθείτε. Κάποιον άνθρωπο που θα θέλει τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια με εσένα.

Δεν είσαι η μόνη

Ξέρεις πόσοι άνθρωποι σκέφτονται αυτό που σκέφτεσαι εσύ; Ξέρεις πόσοι έχουν τον ίδιο φόβο με εσένα; Πολλοί, πάρα πολλοί. Δεν το γράφουν όμως στο κούτελό τους. Είναι μια κοινή αλήθεια, τόσο κοινή που απλά δε λέγεται επειδή είναι…προφανής!

Μη βιάζεσαι

Ο χρόνος και οι συνθήκες θα τα φέρουν όλα κάποια στιγμή. Το να αγχώνεσαι που είσαι μόνη μόνο δυστυχία θα φέρει σε εσένα. Σκέψου ότι το μέλλον είναι γεμάτο πιθανότητες, δυναμικές, σενάρια γεμάτα ενδιαφέρον.

Και ταξίδια θα ξαναπάς με κάποιο ταίρι και θα ερωτευτείς πάλι και θα κλάψεις και θα γελάσεις. Όλα αυτά είναι μέρος της δικής σου σειράς, του δικού σου «TV Show».

Πέρνα καλά στο «τώρα»

Το ότι είσαι μόνη προς το παρόν σκέψου πόσα οφέλη σου προσφέρει. Έχεις περισσότερο χρόνο αποκλειστικά για εσένα. Κάνεις ό,τι θες, όπως το θες και όταν το θες δίχως να σκέφτεσαι αν αυτό θα έχει κάποια επίδραση στον άλλον σε ψυχολογικό επίπεδο.

Κάνεις τους στόχους σου πραγματικότητα και τον εαυτό σου περήφανο μέρα με την ημέρα. Να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου γιατί ο εαυτός σου θα στο επιστρέψει αντίστοιχα. Μην ξεχνάς, η σημαντικότερη και πιο ουσιαστική σχέση που έχουμε είναι με τον εμάς τους ίδιους.

Αγαπώντας εμάς, αγαπάμε τους άλλους.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024