Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον αέρα το «Snyder Cut of Justice League» - Κατά του Ουίντον και ο Ρέι Φίσερ

Στον αέρα το «Snyder Cut of Justice League» – Κατά του Ουίντον και ο Ρέι Φίσερ

Ο Φίσερ, ο οποίος έπαιξε τον Cyborg στην προσαρμογή των κόμικς της DC, είχε εκφράσει την υποστήριξή του για τον Ουίντον, όταν ανέλαβε την σκηνοθεσία της ταινίας από τον Ζακ Σνάιντερ (Zack Snyder) το 2017

Ο πρωταγωνιστής του «Justice League», Ρέι Φίσερ (Ray Fisher), «απέσυρε δυναμικά» μια δήλωση με την οποία υποστήριξε τον σκηνοθέτη Τζος Ουίντον (Joss Whedon).

Ο Φίσερ, ο οποίος έπαιξε τον Cyborg στην προσαρμογή των κόμικς της DC, είχε εκφράσει την υποστήριξή του για τον Ουίντον, όταν ανέλαβε την σκηνοθεσία της ταινίας από τον Ζακ Σνάιντερ (Zack Snyder) το 2017.

Σε ένα πάνελ του Comic-Con του 2017, ο Φίσερ είχε πει: «Ο Τζος (Ουίντον) είναι ένας υπέροχος τύπος και ο Ζακ (Σνάιντερ) διάλεξε ένα σπουδαίο άτομο για να έρθει και να ολοκληρώσει στη θέση του».

Το «Justice League» του Ουίντον πήρε αρνητικές κριτικές. Για τρία χρόνια οι θαυμαστές της DC υποστήριξαν μια διαδικτυακή εκστρατεία ζητώντας από την Warner Brothers να «κυκλοφορήσει τα κομμένα του Σνάιντερ» – μια υποθετική έκδοση της ταινίας που επανεπεξεργάστηκε και ολοκληρώθηκε από τον Σνάιντερ.

Τώρα ο Φίσερ για το ίδιο θέμα επανατοποθετείται, ανασκευάζοντας την τότε του δήλωση γράφοντας στο Twitter: «Θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ανακαλέσω δυναμικά κάθε κομμάτι αυτής της δήλωσης» συμπληρώνοντας το hashtag #releasetheSnyderCut.

Κι όλα όταν μόλις τον περασμένο μήνα ο Σνάιντερ υπέγραψε συμφωνία για τη δημιουργία μιας εκ νέου έκδοσης του «Justice League» για το HBO Max.

Πολλοί από τους ηθοποιούς της αρχικής ταινίας είναι έτοιμοι να επιστρέψουν για να βοηθήσουν τον σκηνοθέτη να ολοκληρώσει το έργο του. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας για το λεγόμενο «Snyder cut», αλλά το HBO Max επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Ο πρόεδρος της Warner Brothers Robert Greenblatt δήλωσε: «Από τότε που έφτασα εδώ πριν από 14 μήνες, το #ReleaseTheSnyderCut ήταν καθημερινά drumbeat στα γραφεία και τα εισερχόμενά μας».

«Λοιπόν, οι θαυμαστές το ζήτησαν και είμαστε ενθουσιασμένοι που τελικά θα το παραδώσουμε. Στο τέλος της ημέρας, γίνονται πραγματικά όλα γι αυτούς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το απόλυτο όραμα του Ζακ για αυτήν την ταινία το 2021».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024