Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Τζάκσον: Σάλος για νέα ταινία - Θα υποδυθεί τον Χριστό «λεσβία»

Πάρις Τζάκσον: Σάλος για νέα ταινία – Θα υποδυθεί τον Χριστό «λεσβία»

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τον Χριστό σε μια νέα ταινία η οποία ήδη έχει προκαλέσει σάλο

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, έχει προκαλέσει σάλο με την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενη τον Χριστό.

Η ταινία Habit στην οποία εκτός από την 22χρονη Πάρις Τζάκσον πρωταγωνιστούν η Μπέλα Θορν και ο μουσικός Γκάβιν Ρόντσντεϊλ ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «χριστιανοφοβικό σκουπίδι» ενώ γίνεται μια διαδικτυακή καμπάνια για να εμποδιστεί η προβολή της, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 260.000 υπογραφές.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια καμπάνια για την ταινία, με την προηγούμενη να έχει ξεκινήσει από μια οργάνωση με τίτλο «One Million Moms», η οποία υποστήριζε ότι ήταν «ιερόσυλη», καθώς «γελοιοποιούσε τους πιστούς», που είχε συγκεντρώσει εναντίον της 69.000 υπογραφές.

Σύμφωνα με μια σύνοψη της πλοκής που παρουσιάζει ο Guardian, η Θορν υποδύεται «ένα κορίτσι που του αρέσουν τα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού και το οποίο αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο υποδυόμενη την καλόγρια».

Από την πλευρά της η Πάρις Τζάκσον υποδύεται μια «θρησκευτική φιγούρα» και φοράει «σκουλαρίκι στη μύτη και έναν παραδοσιακό μανδύα».

Στο κείμενο της καμπάνιας επισημαίνεται ότι η Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία» μολονότι, όπως σημειώνει ο Guardian, δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Η κινηματογραφική δημιουργία με πρωταγωνίστρια την Πάρις Τζάκσον χαρακτηρίζεται «βλάσφημη» από τους υπεύθυνους της καμπάνιας, καθώς και ως ένα από τα «χριστιανοφοβικά σκουπίδια που διαδίδονται σήμερα, αλλά με κάποιον τρόπο γίνονται αποδεκτά και επαινούνται από την κοινωνία».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024