Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεαρός άντρας μαθαίνει μέσω πειράματος πόσο πονάει η...περίοδος

Νεαρός άντρας μαθαίνει μέσω πειράματος πόσο πονάει η…περίοδος

Το πείραμα αυτό δείχνει στην ουσία ότι πολλές είναι οι γυναίκες που αντέχουν τον συγκεκριμένο πόνο, αλλά οι άντρες δε θα κατανοήσουν πώς είναι κάποια να έχει περίοδο για τόσες δεκαετίες

Στο παρακάτω βίντεο μια νεαρή κοπέλα και ένας νεαρός άντρας, συμμετέχουν σε ένα «πείραμα» σχετικά με την περίοδο. Ο νεαρός δοκιμάζει μέσω μιας τεχνικής προσομοίωσης, πώς είναι να έχει μια γυναίκα περίοδο και το αποτέλεσμα θα σας κάνει να λυθείτε στα γέλια…!

Τι περιλαμβάνει το πείραμα;

Είναι στην ουσία μια προσωμοίωση μέσω της οποίας δημιουργείται η αντίστοιχη αίσθηση του πόνου της περιόδου. Η κοπέλα στην ουσία χειρίζεται το μηχάνημα με αποτέλεσμα να το ρυθμίζει σε επί τοις εκατό ποσοστό πόνου.

Φερειπείν ρυθμίζει τον πόνο στο 50%, η ίδια δεν πονάει καν, ίσα ίσα συνεχίζει να μιλάει (έχοντας συνηθίσει έτσι κι αλλιώς τους πόνους της περιόδου).

Όταν ωστόσο η συσκευή τοποθετείται στον άνδρα τα πράγματα παίρνουν μια άλλη τροπή. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς αντέχεται τέτοιος πόνος και μάλιστα δυσκολεύεται να κάτσει σταθερός σε ένα σημείο, ακόμη και να μιλήσει.

Το συγκεκριμένο πείραμα είναι μια ένδειξη του τι περνάνε αρκετές γυναίκες λόγω περιόδου και πόσο άσχημο είναι να ακούγονται σεξιστικές ατάκες τύπου «γιατί έχεις νεύρα, περίοδο έχεις;».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024