Η Ισπανίδα Μάρτα Μπούστος που μένει στο Σιάτλ των ΗΠΑ, έχασε την όρασή της λόγω ενός ατυχήματος που έγινε.

Τι ακριβώς συνέβη;

Η 24 ετών κοπέλα έφτιαχνε καλλυντικά και κατά λάθος έπεσε στο πρόσωπό της καυστική σόδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εγκαύματα στα μάτια της. Η Μάρτα για να μπορέσει να ξαναδεί χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς χιτώνα.

Υπέστη σοβαρές βλάβες στο πρόσωπό της και επιπλέον της είναι αρκετά δύσκολο να ανοίξει μέχρι και τα μάτια της.

Δηλώσεις έκανε και η μητέρα της, Άννα, η οποία μένει στην Ισπανία και ανέφερε ότι η κόρη της δεν έχει ιατρική ασφάλεια και ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσα από την οποία μαζεύει λεφτά για να σωθεί η όρασή της.

Είπε σε τοπικά Μέσα: «Έχει άδεια να μείνει στις ΗΠΑ, ωστόσο δεν έχει πρόσβαση σε ασφάλεια υγείας. Έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα μάτια καθώς και ο κερατοειδής έχουν καεί ολοσχερώς».

Η Μάρτα είναι αισιόδοξος άνθρωπος όπως δήλωσε, αλλά εξήγησε ότι τη στεναχωρεί το γεγονός πως για να εκτιμήσουμε κάποιες φορές ορισμένα πράγματα, περνάμε μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Προσέθεσε, ότι είναι χαρούμενη που είναι τουλάχιστον ζωντανή, ότι θα παλέψει και παροτρύνει τον κόσμο να μη στεναχωριέται για πράγματα που δεν είναι και τόσο σημαντικά.

Η ίδια μίλησε για το γεγονός ότι χρειάζεται λεφτά και ευχαρίστησε όσους έκαναν δωρεάν για να επανέλθει ξανά η όρασή της.

Δείτε το βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο