Στην εκπομπή του MEGA «Mini Καύσωνας» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης (30/6) ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις επαγγελματικές του επιλογές, την αδικία και την ανισότητα, αλλά και επόμενά του βήματα.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, δήλωσε πως είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος, που δεν μπορεί με τίποτα να παραμένει ο οκνός.

Θέλει συνεχώς να δουλεύει και να επικοινωνεί και όπως χαρακτηριστικά είπε «το χόμπι μου είναι η δουλειά μου».

«Είναι ένα παιχνίδι που  μπορώ να παίζω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα», είπε χαρακτηριστικά Γρηγόρης Βαλτινός, συζητώντας με την Αθηναϊδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο ενώ υπογράμμισε ότι χρωστάει πάρα πολλά στο θέατρο, γιατί μέσα από αυτό γαλουχήθηκε και διαμόρφωσε την προσωπικότητά του.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως «δεν είχε άλλη επιλογή από το να πετύχει» και με αυτό εννοεί πως «η χαρά είναι να μπορεί κανείς να μετουσιώσει την αποτυχία σε κάτι θετικό».

Ανάμεσα σε εμπορικές και ποιοτικές δουλειές, επιλέγει να είναι εμπορικά ποιοτικός και ποιοτικά εμπορικός, καθώς για τον ίδιο, ποιοτικό είναι αυτό που επικοινωνεί, δίνει τέρψη, συγκίνηση, αγωγή στην ψυχή και αφήνει τροφή για συζήτηση.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε επίσης για την αδικία και την ανισότητα, υποστηρίζοντας πως στις μέρες μας τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι πιο βελούδινα και απρόσωπα, ο εχθρός είναι άγνωστος και ο πόλεμος συμβατικός.

«Υπάρχει φτώχεια και αδικία αλλά δεν μπορεί να υπάρξει αντίδραση», είπε σχετικά και πρόσθεσε πως «είναι εξαιρετικά επικίνδυνη η αδικία και η ανισότητα, δεν έχει πια δύναμη κανένας παρά μόνο ο δυνατός».

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επόμενη δουλειά που έχει στα σκαριά και η οποία σχετίζεται με τη ζωή του Κωστή Παλαμά και τις μούσες που τον ενέπνευσαν, σε κείμενο της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου και μουσική του Σάκη Παπαδημητρίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλώντας στο MEGA:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο