Αυτά τα ζώδια έχουν την τάση να ερωτεύονται γρήγορα, διότι ο ενθουσιασμός τους δεν τους αφήνει και πολλά άλλα περιθώρια.

Καρκίνος

Ευαίσθητοι και ρομαντικοί με την τάση να έχουν πάντοτε ένα φαντασιακό σενάρι της τέλειας σχέσης. Ακόμα κι αν δεν βγαίνουν επίσημα με κάποιον, θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχει μία ρομαντική διάσταση στη συναναστροφή τους.

Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις δεν είναι το στοιχείο τους, επειδή σκέφτονται σε ένα πολύ πιο πνευματικό-εγκεφαλικό επίπεδο. Οι Καρκίνοι είναι από αυτά τα ζώδια που αργούν να ανοίξουν την καρδιά τους διάπλατα, επειδή δεν εμπιστεύονται εύκολα.

Για αυτό χρειάζονται μια ένα δέσιμο που είναι πέρα από το σωματικό: τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς με το ποιοι είναι χωρίς να χρειάζεται να βάλουν τείχη. Η ευτυχία τους προκύπτει από μια βάση εμπιστοσύνης.

Ταύρος

Οι Ταύροι έχουν την τάση να αργούν να δείξουν τι αισθάνονται για ένα άτομο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν τους βγαίνει η ρομαντική τους πλευρά όταν γνωρίσουν έναν άνθρωπο.

Έχουν την τάση να θέλουν να κάνουν γάμο και οικογένεια και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Είναι κάτι που τους αγχώνει.

Δεν έχουν την υπομονή για σχέσεις που δεν θα κρατήσουν παραπάνω από κάποιες εβδομάδες ή μήνες. Όταν συναντούν κάποιον με τον οποίο έχουν χημεία, δεν μπορούν παρά να αρχίσουν να θέλουν παραπάνω πράγματα.

Θέλουν να νιώθουν την λατρεία του συντρόφου τους οπότε είναι φυσικό να προχωρούν τη σχέση στο επόμενο επίπεδο. Μόλις βρουν αυτό που θέλουν, αρχίζει η προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή τους.

Ζυγός

Είναι πιστοί, αφοσιωμένοι και ξέρουν να στηρίζουν τις επιλογές τους. Τους αρέσει να είναι σε σχέση και να αγαπούν-αγαπιούνται. Αυτό πρακτικά τους κάνει πολύ ξεχωριστούς.

Οι Ζυγοί θέλουν να νιώθουν ότι είναι η προτεραιότητα του άλλου, οπότε αρχίζουν να νιώθουν αισθήματα για τον σύντροφό τους αμέσως. Για να νιώσουν ικανοποιημένοι πρέπει να βρουν κατανόηση.

Φλερτάρουν και είναι κοινωνικοί κι αυτό κρύβει μια βαθύτερη επιθυμία να τους θέλουν και να τους αγαπούν. Οι Ζυγοί μπορεί να μην σε αφήσουν να καταλάβεις ότι έχουν «τσιμπηθεί» αλλά, κατά βάθος, ελπίζουν ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο