Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα τρία ζώδια ερωτεύονται με το...«καλημέρα»

Αυτά τα τρία ζώδια ερωτεύονται με το…«καλημέρα»

Είναι αναμενόμενη η συγκεκριμένη λίστα ζωδίων καθώς γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά ευαίσθητα και συναισθηματικά

Αυτά τα ζώδια έχουν την τάση να ερωτεύονται γρήγορα, διότι ο ενθουσιασμός τους δεν τους αφήνει και πολλά άλλα περιθώρια.

Καρκίνος

Ευαίσθητοι και ρομαντικοί με την τάση να έχουν πάντοτε ένα φαντασιακό σενάρι της τέλειας σχέσης. Ακόμα κι αν δεν βγαίνουν επίσημα με κάποιον, θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχει μία ρομαντική διάσταση στη συναναστροφή τους.

Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις δεν είναι το στοιχείο τους, επειδή σκέφτονται σε ένα πολύ πιο πνευματικό-εγκεφαλικό επίπεδο. Οι Καρκίνοι είναι από αυτά τα ζώδια που αργούν να ανοίξουν την καρδιά τους διάπλατα, επειδή δεν εμπιστεύονται εύκολα.

Για αυτό χρειάζονται μια ένα δέσιμο που είναι πέρα από το σωματικό: τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς με το ποιοι είναι χωρίς να χρειάζεται να βάλουν τείχη. Η ευτυχία τους προκύπτει από μια βάση εμπιστοσύνης.

Ταύρος

Οι Ταύροι έχουν την τάση να αργούν να δείξουν τι αισθάνονται για ένα άτομο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν τους βγαίνει η ρομαντική τους πλευρά όταν γνωρίσουν έναν άνθρωπο.

Έχουν την τάση να θέλουν να κάνουν γάμο και οικογένεια και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Είναι κάτι που τους αγχώνει.

Δεν έχουν την υπομονή για σχέσεις που δεν θα κρατήσουν παραπάνω από κάποιες εβδομάδες ή μήνες. Όταν συναντούν κάποιον με τον οποίο έχουν χημεία, δεν μπορούν παρά να αρχίσουν να θέλουν παραπάνω πράγματα.

Θέλουν να νιώθουν την λατρεία του συντρόφου τους οπότε είναι φυσικό να προχωρούν τη σχέση στο επόμενο επίπεδο. Μόλις βρουν αυτό που θέλουν, αρχίζει η προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή τους.

Ζυγός

Είναι πιστοί, αφοσιωμένοι και ξέρουν να στηρίζουν τις επιλογές τους. Τους αρέσει να είναι σε σχέση και να αγαπούν-αγαπιούνται. Αυτό πρακτικά τους κάνει πολύ ξεχωριστούς.

Οι Ζυγοί θέλουν να νιώθουν ότι είναι η προτεραιότητα του άλλου, οπότε αρχίζουν να νιώθουν αισθήματα για τον σύντροφό τους αμέσως. Για να νιώσουν ικανοποιημένοι πρέπει να βρουν κατανόηση.

Φλερτάρουν και είναι κοινωνικοί κι αυτό κρύβει μια βαθύτερη επιθυμία να τους θέλουν και να τους αγαπούν. Οι Ζυγοί μπορεί να μην σε αφήσουν να καταλάβεις ότι έχουν «τσιμπηθεί» αλλά, κατά βάθος, ελπίζουν ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024