Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα τρία ζώδια δε θα περάσουν πολύ καλά τον Ιούλιο

Αυτά τα τρία ζώδια δε θα περάσουν πολύ καλά τον Ιούλιο

Οι πλανητικές όψεις δεν ευνοούν σχεδόν καθόλου τα ζώδια αυτά

Ο Ιούλιος θα είναι ιδιαίτερα θερμός μήνας και όχι τόσο από άποψη θερμοκρασίας, αυτό είναι αναμενόμενο, αλλά από περιστατικά και εξελίξεις που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούλιο είναι τα εξής:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πόλεμος πατήρ πάντων

Σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά, όλα ζόρικα θα είναι τον Ιούλιο και δικαίως θα σε πιάσουν οι καημοί και τα παράπονα, αλλά αν δεν βάλεις τα συναισθήματα στην άκρη και δεν κάνεις όσα χρειάζεται για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τα πράγματα, δε θα έχουν τελειωμό.

Δεν είναι μόνο που ο Ερμής στο ζώδιό σου που μέχρι και τις 12 θα είναι ανάδρομος και θα καθυστερεί τις εξελίξεις στα προσωπικά σου είναι και η Πανσέληνος-έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 5/7… ιδανική για ξεσκαρταρίσματα, συγκρούσεις και «σπασίματα» και πρέπει την αφήσεις να κάνει τη δουλειά της, όχι να προσπαθήσεις να κρατήσεις με νύχια και με δόντια μια ήδη χαλασμένη κατάσταση, αφού δεν πρόκειται να φτιάξει.

Και η Νέα Σελήνη όμως, σις 20/7, που γίνεται και πάλι στο ζώδιό σου, θα σου βάλει δύσκολα, αφού θα έχει απέναντί της τον Κρόνο, ως ανάδρομο, στον Αιγόκερω.

Κι εκεί θα έχεις ξανά θέματα και γεγονότα που δε θα σε ευχαριστήσουν. Ο δε Άρης θα συνεχίσει για καιρό να σε ταλαιπωρεί σε θέματα δουλειάς και καριέρας. Κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις το περιβάλλον, εκτός από ανταγωνιστικό και πολύ εχθρικό ή ότι όλοι, αφεντικά και συνάδελφοι ότι είναι εναντίον σου.

Αν, μάλιστα, επιλέξεις να μην ανταπαντήσεις στις προκλήσεις, τότε είναι που θα γίνεις καρπαζοεισπράκτορας. Διεκδίκησε, πολέμα τους αντιπάλους σου στα ίδια, προάσπισε τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου ή, αν βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι, φύγε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΡΙΟΣ: Μας έπιασε… λάστιχο

Πάνω που είχες πάρει φόρα με τον Άρη στο ζώδιό σου και ήσουν έτοιμος να κάνεις ντου από παντού, σκάει μύτη η Πανσέληνος-έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 5/7, και σου έρχεται να βαρέσεις το κεφάλι στον τοίχο….

Μπάχαλο στα επαγγελματικά σου, εντάσεις, τσακωμοί, ρήξεις και αλλαγές, που σε ξεπερνούν και δε θα μπορείς εύκολα να τις συνηθίσεις, σε κάνουν να θέλεις να αρχίσεις τα χαστούκια και τα βρισίδια.

Απέναντί σου, θα βρεθούν αφεντικά, ανταγωνιστές, αντίπαλοι, ξεχασμένοι εχθροί και αντίζηλοι και εκεί ή θα κάνεις γιούργια ή θα πεις αντίο.

Πρόσθεσε και τη Νέα Σελήνη και πάλι στον Καρκίνο, στις 20/7 που θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω (ναι καλά άκουσες, γύρισε πίσω…) και έχεις ένα ωραιότατο… πολεμικό κλίμα και μέσα στο σπίτι σου,εκτός αν το μετατρέψεις σε γιαπί!

ΖΥΓΟΣ: Αντιμαχώμενα πυρά

Σε σχέσεις και συνεργασίες θα φας «το ξύλο της αρκούδας», όχι μόνο τον Ιούλιο, αλλά για αρκετό καιρό, εξ αιτίας του Άρη στον Κριό που έχει σκοπό να μείνει απέναντί σου για αρκετούς μήνες.

Θα σε κάνει σάκο του μποξ και σύντροφος ή συνεργάτες θα σου επιτίθενται για ασήμαντο λόγο, ενώ θα πέφτουν στον δρόμο σου οι πιο εριστικοί ή ανυπόμονοι χαρακτήρες, οπότε δύσκολο δε θα είναι να κάνεις, αλλά να κρατήσεις δεσμό. Καβγάδες ολκής, θα κάνουν το γυαλί να ραγίσει και ο οριστικός χωρισμός είναι μάλλον αναπόφευκτος.

Από την άλλη, έχεις και την Πανσέληνο-έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 5/7, που φέρνει (ή ξαναφέρνει στην επιφάνεια) προβλήματα με το σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και τα επαγγελματικά σου, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 20/7 που έχει και τον Κρόνο στον Αιγόκερω απέναντί της, για να στα ξανακάνει μαντάρα.

Πηγή: astrology.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024