Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενα βαρύ ζεϊμπέκικο, μια νέα επιτυχία για τον Χρήστο Σεβαστό

Ενα βαρύ ζεϊμπέκικο, μια νέα επιτυχία για τον Χρήστο Σεβαστό

Τραγουδά ένα κομμάτι που για αρκετό καιρό ερμήνευε ζωντανά  με μεγάλη ανταπόκριση  στα μαγαζιά   πριν καν κυκλοφορήσει, σε μουσική και στίχους του Σπύρου Μεϊδάνη

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Σεβαστός, επιστρέφει με ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο και εντυπωσιάζει! Μετά τη δυνατή μπαλάντα «Άσε με»,  που ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως, τραγουδά  με την αισθαντική φωνή του «Πάλι ξημέρωμα» και παρασύρει το κοινό σε ένα ταξίδι διασκέδασης και εκτόνωσης , με όχημα τη δυνατή  ερμηνεία του.

Τραγουδά ένα κομμάτι που για αρκετό καιρό ερμήνευε ζωντανά  με μεγάλη ανταπόκριση  στα μαγαζιά   πριν καν κυκλοφορήσει, σε μουσική και στίχους του Σπύρου Μεϊδάνη.

Ο Χρήστος Σεβαστός έρχεται να αγγίξει τις καρδιές μας ερμηνεύοντας  ένα ξεχωριστό  ζεϊμπέκικο υπό τη… μαεστρία  του διευθυντή παραγωγής και μοναδικού στο είδος  του, Χριστόδουλου Σιγανού, σε μια σύγχρονη  ενορχήστρωση των Γιάννη Ιερεμία και Γιάννη Φουστέρη.

Η νέα μουσική πρόταση του ερωτικού ερμηνευτή , θα μας κάνει  να ταυτιστούμε, να  το ακούμε και να το ζητάμε ξανά και ξανά, μετατρέποντάς το σε  καθημερινή συντροφιά και  μουσική παρακαταθήκη  βάζοντας το δικό του λιθαράκι να κρατηθεί  ζωντανό το ξεχωριστό είδος του ζεϊμπέκικου.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024