Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαλβέρδε ξαναπιάνει δουλειά στο Μεστάγια

Ο Βαλβέρδε ξαναπιάνει δουλειά στο Μεστάγια

Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στον πάγκο της Βαλένθια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δουλεύει από την ημέρα που διέκοψε τη συνεργασία του με τη Μπαρτσελόνα, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα… Όπως μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero», ο Βαλβέρδε ψάχνει σπίτι στη Βαλένθια επειδή την επόμενη σεζόν αναμένεται να εργαστεί στο Μεστάγια!

Τις «νυχτερίδες» καθοδηγεί ο Άλμπερτ Θελάδες, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν θέσει σε αμφισβήτηση το μέλλον του. Η Βαλένθια έχει πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει να μην παίζει στο Europa League την επόμενη σεζόν. Ένα καταστροφικό ενδεχόμενο για μία ομάδα με σταθερή παρουσία στην Ευρώπη.

Ο Βαλβέρδε έχει το προφίλ για να τον αντικαταστήσει και με βάση τα ρεπορτάζ, αυτό αποτελεί θέμα χρόνου. Ο Βαλβέρδε θα πάρει μαζί του και τον βοηθό του, Γιαν Ασπιάθου, ο οποίος επίσης ψάχνει σπίτι στην πόλη.

Ο Βαλβέρδε έχει ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Βαλένθια στο παρελθόν. Έπιασε δουλειά στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 και έμεινε μέχρι τις 20 Ιουνίου του 2013, με απολογισμό 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 24 παιχνίδια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024