Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mαρία Ελένη Λυκουρέζου: Επανασύνδεση με την Μάρθα Κουτουμάνου

Mαρία Ελένη Λυκουρέζου: Επανασύνδεση με την Μάρθα Κουτουμάνου

Η Mαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου τα ξαναβρήκαν

Η Mαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου τα ξαναβρήκαν.

Μετά τα δύσκολα, την κόντρα, τα εξώδικα και τις δηλώσεις, όλα πέρασαν και φαίνεται πως οι δυο κόρες της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, οι κόρες που η ηθοποιός λάτρευε μέχρι την τελευταία στιγμή τα ξαναβρήκαν!

Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη

«Ο πυρήνας του προβλήματος είναι αυτό το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, στο οποίο ζήσαμε με τη Ζωή, τη Μάρθα, τη Ζένια και μάλιστα τη Ζένια σαν εγγονή μου τη μεγάλωσα, παππού με φώναζε. Αυτό το σπίτι ανήκει και στις δύο κόρες της Ζωής αφού είναι κληρονομιά της μητέρας τους.»

«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό μετά το θάνατο της Ζωής, πράγμα το οποίο με πονάει και δεν μπορώ να αιτιολογήσω ορισμένα πράγματα», είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η νέα ανάρτηση

View this post on Instagram

Καλή βδομάδα! Να αγαπάς την φυσικότητα σου. Να αγαπάς την απλότητά σου. Ξεχώρισε. Ντύσου απλά. Περπάτα. Κολύμπα. Μίλα μόνο όταν χρειάζεται. Να ξέρουμε να παρατηρούμε. Να ξέρουμε να ακούμε. Να αγαπάμε την ησυχία. Να αγαπάμε τον αέρα. Να αγαπάμε τον ήλιο. Να αγαπάμε την θάλασσα. Να ακούμε τους ήχους της φύσης. Να ακούμε το μέσα μας. Να χαμογελάμε. Να απολαμβάνουμε. Να εστιάζουμε στην ομορφιά. Να εστιάζουμε στα χρώματα. Να εστιάζουμε σε μας. Περπάτα ξυπόλυτος. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική. Χόρεψε. Κάνε αυτά που εσύ θες και όποιος είναι να έρθει θα έρθει. Μην περιμένεις κανέναν για να κάνεις κάτι. Κάντο μόνος σου. Μην κολλάς. Προχώρα όπως θες. Φτιάξε τον δικό σου δρόμο γεμάτο χρώματα, θάλασσα, μελωδία, γέλια, αισιοδοξία, κίνηση, δημιουργία, άμμο, γαλάζιο ουρανό, ήλιο, χαρά και αγάπη. Φτιάξε την μέρα σου. Τα λεπτά σου. Την Ζωή σου όλη. #katharizoi #katharessxeseis #drasi #ekfrasi #dimiourgia #zise #zoi ´

A post shared by Μαρία-Ελένη-Ζωή Λυκουρέζου🇬🇷 (@mariaelenilykourezou) on

«Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς», έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024