Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μάρκου: «Αναγκάστηκα να την διώξω την Τζούλια Νόβα από το σπίτι»

Γιάννης Μάρκου: «Αναγκάστηκα να την διώξω την Τζούλια Νόβα από το σπίτι»

Ο Γιάννης Μάρκου επέστρεψε με νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό του από την Τζούλια Νόβα και ο πόλεμος δηλώσεων συνεχίζεται...

Ο Γιάννης Μάρκου επέστρεψε με νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό του από την Τζούλια Νόβα…

View this post on Instagram

@julianova1 #havefun #memories

A post shared by John Markou (@johnjohn7071) on

«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο»

«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει. Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports, με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι.», είπε ο Γιάννης Μάρκου.

«Αισθάνομαι προδομένος 100%»

«Ταξίδια πηγαίναμε, απλά η Τζούλια ήθελε περισσότερα. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι τον Αύγουστο που δεν καταφέραμε να πάμε. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο, σε ένα μέρος που για μένα είναι λίγο επικίνδυνο.

Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%»

Δείτε τι είπε εκείνος

«Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά»

«Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα την απόφαση.

Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω. Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς.

Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε «εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι». Είμαι αντιδραστική πολύ αλλά αν δεν με προκαλέσεις είμαι αρκετά ήρεμη.

Σίγουρα δεν μου έβγαζε ασφάλεια με την συμπεριφορά του. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά. Έχει πει πολλά για μένα και η κακή είδηση μεταφέρεται εύκολα.», είπε η Τζούλια Νόβα.

Τι δήλωσε εκείνη

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024