Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάει για το «μπαμ» με Ποκετίνο η Μπενφίκα!

Πάει για το «μπαμ» με Ποκετίνο η Μπενφίκα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Record, ο πορτογαλικός σύλλογος έχει κάνει πρόταση στον Αργεντινό προπονητή και περιμένει την απάντησή του.

Οι συνεχόμενες γκέλες της Μπενφίκα έχουν φέρει σε δεινή θέση τον Μπρούνο Λάγκε, με τη διοίκηση του συλλόγου να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του 44χρονου προπονητή.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Πορτογάλοι έγραφαν ότι ένας από τους τεχνικούς που εξετάζει η διοίκηση των Αετών της Λισαβόνας είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον πρώην τεχνικό των Πειραιωτών, όμως, δείχνει να… ξεθωριάζει, με τους ανθρώπους της Μπενφίκα να στρέφουν το βλέμμα τους στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της «Record» η Μπενφίκα όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό τεχνικό, αλλά του έχει κάνει ήδη τη σχετική πρόταση και περιμένει την απάντησή του.

«Ο Ποκετίνο έχει ήδη στα χέρια του πρόταση της Μπενφίκα και καλείται πάρει σύντομα την απόφασή του για το αν θα αναλάβει το πόστο», αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπενφίκα το 2013 είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αλλά τελικά ο Αργεντινός προτίμησε την Πρέμιερ Λιγκ και την Τότεναμ, με την οποία το 2019 έφτασε στον τελικό του Champions League.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024