Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Keanu Reeves – Winona Ryder: Ο άγνωστος γάμος τους και η αφορμή για να γίνουν φίλοι

Keanu Reeves – Winona Ryder: Ο άγνωστος γάμος τους και η αφορμή για να γίνουν φίλοι

Μια περίπτωση αμοιβαίας φιλίας και σεβασμού είναι εκείνη των αγαπημένων ηθοποιών Keanu Reeves και Winona Ryder, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και 28 χρόνια, απ' όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Dracula".

Μια περίπτωση αμοιβαίας φιλίας και σεβασμού είναι εκείνη των αγαπημένων ηθοποιών Keanu Reeves και Winona Ryder, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και 28 χρόνια, απ’ όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Dracula».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Sunday Times, η Winona Ryder προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας, με σκηνοθέτη τον Francis Ford Coppola.

«Υποτίθεται πως έπρεπε να κλαίω», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη σε μια σκηνή που ο χαρακτήρας που υποδυόταν έπρεπε να βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί με τον Δράκουλα (Gary Oldman).

«Ο Francis προσπαθούσε να τους κάνει όλους να μου φωνάζουν πράγματα που θα με έκαναν να κλάψω. Ο Keanu δεν θα το έκανε αυτό. Ούτε ο Anthony (Hopkins). Αυτό απλά δεν δούλεψε. Έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα», είπε.

Και όπως εξήγησε, η στάση του Reeves και ο σεβασμός που έδειξε στο πρόσωπό της, παρότι επρόκειτο για τις ανάγκες του γυρίσματος, έγιναν αφορμή για την αρχή της φιλίας τους, η οποία είναι πολύ στενή.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν δύο χρόνια, η Χολιγουντιανή σταρ είχε αποκαλύψει στο EW πως πιστεύει ότι μάλλον έχει παντρευτεί στην πραγματικότητα τον Reeves, αφού για τις ανάγκες της ταινίας «Dracula», ο σκηνοθέτης Francis Ford Coppola είχε καλέσει έναν αληθινό ορθόδοξο Ρουμάνο ιερέα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024