Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εταιρεία ψάχνει κομπάρσους για να κάνουν τα Ορκ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Εταιρεία ψάχνει κομπάρσους για να κάνουν τα Ορκ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Η εταιρεία ψάχνει άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να παίξουν τα Ορκ στην επερχόμενη τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Amazon.

Μήπως έχετε σημάδια από εγκαύματα ή γρατζουνιές στο πρόσωπο; Έχετε μεγάλα αυτιά, μικρά μάτια, «ενδιαφέρουσα» μύτη ή γωνιώδες πρόσωπο; Τότε, έχετε την ευκαιρία να γίνετε διάσημοι στη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο, παίζοντας το… Ορκ στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Το πρακτορείο BGT Actors Models & Talent στη Νέα Ζηλανδία ψάχνει άτομα με «περίεργη εμφάνιση» («funky looking») για να παίξουν ρόλους κομπάρσων στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Amazon.

Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από το 2019 στη Νέα Ζηλανδία, όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού «πάγωσαν».

Τον Οκτώβριο, το πρακτορείο ταλέντων είχε δημοσιεύσει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, την πρώτη αγγελία και την Τετάρτη επανήλθε με νέα, η οποία μάλιστα καλεί σε «άμεσο κάστινγκ».

Δεν αναφέρεται κάποιος συγκεκριμένος ρόλος, αλλά από τα… συμφραζόμενα και τις ιδιαιτερότητες που αναζητούνται στους ηθοποιούς είναι φανερό ότι η αγγελία αφορά σε ρόλους για Ορκ, τον κακό και δύσμορφο λαό του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Η αγγελία αναφέρει: «Έχετε κάποιο σημάδι από δάγκωμα, έγκαυμα προσώπου, μακριά κοκαλιάρικα άκρα, βαθιά ζυγωματικά, γραμμές στο πρόσωπό σας, ουλές, αυτιά που προεξέχουν, ενδιαφέρουσες μύτες, μικρά ή μεγάλα μάτια, παραμορφώσεις, κοκκαλιάρα πρόσωπα, σας λείπουν άκρα;»

Δείτε την αγγελία:

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024