Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσύ τι θυμάσαι από το Glastonbury Festival; Στο Μουσείο V&Α εικονική έκθεση για τα 50 χρόνια

Εσύ τι θυμάσαι από το Glastonbury Festival; Στο Μουσείο V&Α εικονική έκθεση για τα 50 χρόνια

Η 50η έκδοση του Glastonbury Festival είχε προγραμματιστεί στο παρελθόν να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Το V&A προσφέρει μια οπτική εναλλακτική λύση, επιτρέποντας στους υποψήφιους θεατές να μάθουν περισσότερα για την εξέλιξη του Φεστιβάλ μέσω αρχειακών φωτογραφιών, αναμνηστικών και βίντεο

Μετά την ακύρωση του φετινού Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι (Glastonbury Festival) λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το Μουσείο V&A στο Λονδίνο εγκαινίασε εικονική έκθεση που εξερευνά την ιστορία της σημαντικότερης βρετανικής μουσικής διοργάνωσης.

Η 50η έκδοση του Glastonbury Festival είχε προγραμματιστεί στο παρελθόν να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Το V&A προσφέρει μια οπτική εναλλακτική λύση, επιτρέποντας στους υποψήφιους θεατές να μάθουν περισσότερα για την εξέλιξη του Φεστιβάλ μέσω αρχειακών φωτογραφιών, αναμνηστικών και βίντεο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian», το Μουσείο ζητά επίσης από παλιούς θαμώνες να μοιραστούν τις προσωπικές τους αναμνήσεις για την εκδήλωση, στο πλαίσιο ενός μεγαλύτερου πρότζεκτ του V&A που χαρτογραφεί την ιστορία του Φεστιβάλ που έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο.

Στην ψηφιακή έκθεση παρουσιάζονται αφίσες, προγράμματα του Φεστιβάλ, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, αλληλογραφία, t-shirts, εισιτήρια και άλλα αναμνηστικά, χάρτες, έγγραφα και αποκόμματα του Τύπου.

Στην περιγραφή της έκθεσης «The Glastonbury Festival Archive» τονίζεται ότι το Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών που διοργανώνεται τα τελευταία 50 χρόνια στο χωριό Πλίτον, στο Σόμερσετ της Βρετανίας συμβολίζει την ελευθερία, τη διαφυγή και τον πειραματισμό.

Το Μουσείο V&A καλεί επίσης τους θαμώνες του Φεστιβάλ να στείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις αναμνήσεις τους από το Glastonbury.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024