Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mia Khalifa : Εκλιπαρεί τα κορίτσια να μη γυρίσουν ροζ ταινίες

Mia Khalifa : Εκλιπαρεί τα κορίτσια να μη γυρίσουν ροζ ταινίες

Η Mia Khalifa δηλώνει πως έχει μετανιώσει για το παρελθόν της στη βιομηχανία ερωτικού κινηματογράφου ενώ αποκαλύπτει τα χρήματα που έβγαλε

Η Mia Khalifa μίλησε για την εμπειρία της στη βιομηχανία του πορνό, λέγοντας πως μετανιώνει που κάποτε υπήρξε μια από τις δημοφιλέστερες σταρ σε γνωστή πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου.

Η 27χρονη πρώην πρωταγωνίστρια της βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου, έκανε 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, οι οποίες σήμερα δηλώνει πως «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει», χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «τοξική» την συγκεκριμένη βιομηχανία.

«Εκείνα τα 11 βίντεο θα με στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνω και δεν θέλω άλλο κορίτσι να περάσει τα ίδια, επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει», απάντησε σε έναν χρήστη, που την έκανε tag σε ένα ποστ για το παρελθόν της.

Παρόλο που αποσύρθηκε πριν από έξι χρόνια, παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες σταρ σε κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ωστόσο καλεί τα νέα κορίτσια να μην εμπλακούν με την συγκεκριμένη βιομηχανία για να βγάλουν χρήματα, εξηγώντας πώς η εμπειρία της έχει επηρεάσει έκτοτε την ψυχική της υγείας.

Η Mia Khalifa κάλεσε επίσης τους followers να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με την συμμετοχή τους στη βιομηχανία του πορνό.

«Σας παρακαλώ πολύ, σκεφτείτε το αν εξετάζετε τη βιομηχανία του σεξ. Στο κάνουν αδύνατο να διορθώσεις τα λάθη σου και σε κυνηγούν στο μέλλον», σημείωσε.

Όπως εξηγεί άλλωστε, έβγαλε μόνο 9.600 λίρες για τα βίντεο που γύρισε, ενώ από τότε δεν έχει λάβει άλλα χρήματα, τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια προσπαθεί ανεπιτυχώς να τα αφαιρέσει από διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, όπου εξακολουθούν να εμφανίζονται.

Ένα από τα βίντεο, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ήταν εκείνο όπου η Mia Khalifa, η οποία έχει μεγαλώσει ως Καθολική, φορούσε μια ισλαμική μαντίλα, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να δέχεται απειλές για τη ζωή της από το Ισλαμικό Κράτος και άλλους οργισμένους Μουσουλμάνους.

Η ίδια επιμένει πως την πίεσαν να γυρίσει το συγκεκριμένο βίντεο.

«Εκφοβισμός. Φοβόμουν. Ήξερα πως αν έλεγα όχι, θα… Ξέρεις, δεν θα σε πίεζε κανείς να το κάνεις. Σε μία τέτοια περίπτωση αν σε πιέσει κάποιος, είναι βιασμός. Κανείς δεν πρόκειται να σε αναγκάσει να κάνεις σεξ, αλλά εγώ φοβόμουν» έχει δηλώσει στο παρελθόν σχετικά με το επίμαχο βίντεο:

«Έχεις νιώσει ποτέ τον φόβο να μην φοβηθείς, αλλά και το άγχος να πεις κάτι. Όπως για παράδειγμα αν σε ένα εστιατόριο το φαγητό δεν είναι καλό και σε ρωτήσει η σερβιτόρα αν όλα είναι εντάξει. Ήμουν εκφοβισμένη, ήμουν νευρική».

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024