Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που έχουν «τερματίσει» το επίπεδο της αυτογνωσίας τους

Τα ζώδια που έχουν «τερματίσει» το επίπεδο της αυτογνωσίας τους

Τα συγκεκριμένα ζώδια έχουν φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο πολύ άνετα κατανοούν τον εαυτό τους

Κάποια ζώδια έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους για πράγματα που δεν ισχύουν καν. Αυτά τα τρία ζώδια ωστόσο έχουν πάει την αυτογνωσία τους σε …«άλλα επίπεδα».

Κριός

Ένα από τα πράγματα που απεχθάνεται δίχως τέλος ο Κριός, είναι η αίσθηση ότι δεν έχει αυτογνωσία. Θέλει να έχει τον έλεγχο όσο περισσότερο μπορεί και για να το πετύχει αυτό είναι πάντα ειλικρινής.

Η ειλικρίνειά του συνδέεται με την αυτογνωσία από την άποψη ότι ξέρει τι θέλει. Επειδή είναι άτομο της καριέρας, μπορεί να υπολογίσει μέχρι που φθάνουν οι δυνατότητές του με αποτέλεσμα να τα καταφέρνει περίφημα.

Τοξότης

Ξέρει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και αισιόδοξα για έναν Τοξότη. Αν έχεις στόχο να του αλλάξεις το πρόγραμμα μην περιμένεις καν.

Ξέρει μέχρι πού φθάνουν οι δυνατότητές του και δεν του αρέσει να γελάνε μαζί του. Διαφορετικά νευριάζει και σταματά κάθε επαφή.

Ο Τοξότης γνωρίζει ότι έχει υπέρμετρο εγωισμό και θυμώνει συχνά με τον εαυτό του, αλλά ετεροχρονισμένα και όταν η όποια συζήτηση έχει σταματήσει να γίνεται επί του θέματος.

Καρκίνος

Φυσικά και ξέρει ότι είναι ευαίσθητος ή ότι είναι αρκετά ανασφαλής. Αυτό που κάνει συνήθως, είναι να κρύβει αυτά τα χαρακτηριστικά με σκοπό να περάσει στον άλλον το μήνυμα ότι και εκείνος έχει τον δικό του αυτάρκη χαρακτήρα.

Του αρέσει να εξερευνά τον εαυτό του γιατί έχει την τάση μέσα από την εξερεύνηση αυτή να γίνουν πολλές ανακαλύψεις που δεν περίμενε καν.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024