Η Σελήνη είναι ένας φυσικός δορυφόρος που περιστρέγεται γύρω από τη Γη. Η σχετικά κοντινή της απόσταση από τον πλανήτη μας, έχει άμεσες επιδράσεις σε όλες και κυρίως στις συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής.

Τι συμβολίζει

Συνιστά τη θηλυκότητα, τη γνώση, την εσωτερική γνώση, τη διαίσθηση, τη στοργή, τη μητέρα κλπ. Όταν λοιπόν έχεις στον αστρολογικό σου χάρτη τη Σελήνη σε ένα κομβικό σημείο, θα στην επηρεάσει και με το παραπάνω.

Για παράδειγμα, κάποιος που είναι Λέων με ωροσκόπο Λέων, περιμένεις να έχει μια ιδιαζόντως ναρκισσιστική συμπεριφορά. Αν όμως έχει σελήνη στον Καρκίνο, ή στον Ιχθύ, παρατηρείς ότι όλη αυτή η συμπεριφορά ανωτερότητας, διαφοροποιείται από αυτήν του στερεοτυπικού Λέοντα.

Η Σελήνη λοιπόν ανάλογα με τη θέση της, δίνει κάποια χαρακτηριστικά στο άτομο, βάσει ζωδίου και φυσικά των όψεων που κάνει η ίδια. Μπορείς μέσα από αστρολογικό χάρτη να καταλάβεις λόγω συναστρίας, πόσο ταιριάζεις με τον άλλον.

Πρακτικά, είναι ρομαντική η Σελήνη, όχι ωστόσο χωρίς λόγο. Προφανώς εμπνέει ενεργειακά, ειδικά όσους έχουν σχέση, να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους.

Ο δορυφόρος μας αυτός, δείχνει επιπλέον και τον τρόπο που αγαπάμε, που ποθούμε και που θέλουμε να ερωτευτούμε. Ανάλογα με την ίδια αντιστοιχία, αν έχει μια συγκεκριμένη θέση πάνω στον αστρολογικό χάρτη, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εσάς και το ταίρι σας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο