Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελήνη : Οι λόγοι που είναι σημαντική στον ζωδιακό ορίζοντα

Σελήνη : Οι λόγοι που είναι σημαντική στον ζωδιακό ορίζοντα

Ένας δορυφόρος μυστήριος και «μοναχικός» όπως η Σελήνη, δε θα μπορούσε να μην επηρεάζει τα ζώδια

Η Σελήνη είναι ένας φυσικός δορυφόρος που περιστρέγεται γύρω από τη Γη. Η σχετικά κοντινή της απόσταση από τον πλανήτη μας, έχει άμεσες επιδράσεις σε όλες και κυρίως στις συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής.

Τι συμβολίζει

Συνιστά τη θηλυκότητα, τη γνώση, την εσωτερική γνώση, τη διαίσθηση, τη στοργή, τη μητέρα κλπ. Όταν λοιπόν έχεις στον αστρολογικό σου χάρτη τη Σελήνη σε ένα κομβικό σημείο, θα στην επηρεάσει και με το παραπάνω.

Για παράδειγμα, κάποιος που είναι Λέων με ωροσκόπο Λέων, περιμένεις να έχει μια ιδιαζόντως ναρκισσιστική συμπεριφορά. Αν όμως έχει σελήνη στον Καρκίνο, ή στον Ιχθύ, παρατηρείς ότι όλη αυτή η συμπεριφορά ανωτερότητας, διαφοροποιείται από αυτήν του στερεοτυπικού Λέοντα.

Η Σελήνη λοιπόν ανάλογα με τη θέση της, δίνει κάποια χαρακτηριστικά στο άτομο, βάσει ζωδίου και φυσικά των όψεων που κάνει η ίδια. Μπορείς μέσα από αστρολογικό χάρτη να καταλάβεις λόγω συναστρίας, πόσο ταιριάζεις με τον άλλον.

Πρακτικά, είναι ρομαντική η Σελήνη, όχι ωστόσο χωρίς λόγο. Προφανώς εμπνέει ενεργειακά, ειδικά όσους έχουν σχέση, να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους.

Ο δορυφόρος μας αυτός, δείχνει επιπλέον και τον τρόπο που αγαπάμε, που ποθούμε και που θέλουμε να ερωτευτούμε. Ανάλογα με την ίδια αντιστοιχία, αν έχει μια συγκεκριμένη θέση πάνω στον αστρολογικό χάρτη, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εσάς και το ταίρι σας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024