Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «The Three Amigos» στηρίζουν την κινηματογραφική βιομηχανία μετά την πανδημία

Οι «The Three Amigos» στηρίζουν την κινηματογραφική βιομηχανία μετά την πανδημία

Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου και Αλφόνσο Κουαρόν δημιούργησαν ένα Ταμείο για να βοηθήσουν τους εργαζομένους στην κινηματογραφική βιομηχανία που πλήττονται σοβαρά από διακοπή των παραγωγών λόγω της πανδημίας του κοροναϊού

Τρεις βραβευμένοι με Όσκαρ σκηνοθέτες από το Μεξικό γνωστοί ως «The Three Amigos» δημιούργησαν ένα Ταμείο για να βοηθήσουν τους εργαζομένους στην κινηματογραφική βιομηχανία που πλήττονται σοβαρά από διακοπή των παραγωγών λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Οι Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου και Αλφόνσο Κουαρόν δήλωσαν ότι το Ταμείο Οπτικοακουστικής Έκτακτης Ανάγκης «Sifonoforo» είναι για οποιονδήποτε στη βιομηχανία του κινηματογράφου χρειάζεται οικονομική βοήθεια εν μέσω του χάους που προκλήθηκε από την πανδημία του νέου κοροναϊού.

«Είναι η εύρεση τρόπου, ως βιομηχανία, ως συνάδελφοι, ως ανθρώπινα όντα, να κρατάμε τα χέρια … Είναι η δύναμη της ένωσης χωρίς να ζητά κανείς βοήθεια» δήλωσε ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου.

Το Ταμείο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ υποστηρίζεται από την Ακαδημία Κινηματογράφου του Μεξικό από περισσότερες από 40 εταιρείες παραγωγής και από την ηθοποιό και επιχειρηματία, Σάλμα Χάγιεκ.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 614.000 δολαρίων.

Η οικονομική βοήθεια είναι για τεχνικό προσωπικό που έχει μείνει χωρίς εργασία λόγω της πανδημίας, η οποία έχει αφήσει περίπου 30.000 οικογένειες χωρίς εισόδημα στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Οι «Three Amigos» έχουν πέντε Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και δύο Καλύτερης Ταινίας, ενώ οι ηθοποιοί και τα συνεργεία τους έχουν επίσης αποσπάσει πολλά άλλα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024