Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη για την Ξάνθη (1-0)

Νίκη για την Ξάνθη (1-0)

Με γκολ του Μπαριέντος στο 77' η Ξάνθη επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0, κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στα πλέι άουτ και βρίσκεται πλέον σε θέση παραμονής, αφού είναι στο +1 από τον Παναιτωλικό.

Κάθε ματς για εκείνη είναι τελικός. Κάθε πόντος στο τέλος θα μετρήσει. Το ξεκίνημα της στα πλέι άουτ ήταν τόσο κακό, που είδε τον Παναιτωλικό να καλύπτει το χάντικαπ και να την προσπερνάει. Για την Ξάνθη, όμως, υπήρχε όλο αυτό το διάστημα το… μαξιλαράκι του λιγότερου παιχνιδιού. Εκείνου με τον Ατρόμητο που είχε αναβληθεί την πρώτη αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι που δεν επιτρεπόταν να μην το πάρει. Και το πήρε. Έστω και με κακή εμφάνιση, έστω και αν χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο τέταρτο για να βρει το γκολ, έστω και αν μέχρι τότε δεν είχε κάνει το παραμικρό για να… φτιάξει τη μοίρα της.

Βασικός στόχος του Καραγεωργίου ήταν να «καταστρέψει» το παιχνίδι του Ατρόμητου. Να μην του επιτρέψει να απειλήσει, πόσο μάλλον να σκοράρει. Το έκανε. Και με υπομονή αναζήτησε το γκολ της νίκης.

Το άγγιξε με το φάουλ του Μουλέν στο 62’, το βρήκε στο 77’. Κάθετη του Στάρτζεον, διαγώνιο σουτ του Μπαριέντος που νίκησε τον Μανδά και «έγραψε» το τελικό 1-0. Στα υπόλοιπα 19 λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, η Ξάνθη διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και πήρε τους υπερπολύτιμους βαθμούς που της επιτρέπουν να… ανασάνει.

Ξάνθη (Ν. Καραγεωργίου): Βίτορ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς, Στάρτζεον, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Φοσέ

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης,Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Γκάλο, Κιβρακίδης, Κατράνης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ανδρούτσος

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024