Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος έκανε την… πρώτη κίνηση αιφνιδιασμού του ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν έκπληξη. Ήταν μια από τις ενδεχόμενες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Έπειτα από το rotation που κράτησε εκτός εντεκάδας την Κυριακή τον Γιώργο Μασούρα, αλλά και το καταπληκτικό ματς που έκανε ο Μάξι Λοβέρα με τον Παναθηναϊκό.

Δεν ήταν όμως και το πιθανότερο καθώς σε μια βραδιά που όπως αναμένονταν δεν ήταν έτοιμος ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο Πορτογάλος τεχνικός αφήνει εκτός αρχικού σχήματος και τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος με τη σειρά του ήταν από τους καλούς του ντέρμπι των αιωνίων.

Όπως και να έχει: Κλείδωσε. Και έχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ με τη γνωστή 4-3-3 διάταξη. Και με τους Λοβέρα και Μασούρα στα άκρα της επίθεσης όπου δεσπόζει το βαρύ όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Οι Λοβέρα και Μασούρας δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά στην 11άδα σε ματς πρωταθλήματος (ο Λοβέρα άλλωστε έχει αγωνιστεί ως βασικός μόνο τρεις φορές), αλλά έχουν παίξει μαζί σε ματς Κυπέλλου και συγκεκριμένα στο 3-2 επί της Λαμίας στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μασούρας αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Ματιέ Βαλμπουενά, όπως επίσης και ο Λοβέρα, ο οποίος στο 46′ είχε δώσει τη θέση του στον Ελ Αραμπί. Σε εκείνο το ματς είχε ξεκινήσει στην κορυφή ο Χασάν.

Κατά τα άλλα, φυσικά οι γνωστοί. Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας στους πέντε της άμυνας. Και Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Καμαρά στη μεσαία γραμμή.

Μένει να δούμε αν ο Βαλμπουενά που ήταν στην 25μελή αποστολή που ανακοινώθηκε χθες, θα έχει μια θέση στον πάγκο ώστε αν χρειαστεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του ματς.

Και βέβαια τις άλλες επιλογές για τις έξτρα θέσεις καθώς μέχρι και χθες ήταν ντέρμπι αν στον πάγκο θα βρεθεί ο Αλέν ή ο Τζολάκης στον «άσο».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024