Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσούλης: «Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά, με πήγαν σε γιατρούς και ψυχολόγους»

Γιώργος Τσούλης: «Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά, με πήγαν σε γιατρούς και ψυχολόγους»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο σεφ Γιώργος Τσούλης, ο οποίος αποκάλυψε την κακή του συμπεριφορά σε νέους μάγειρες, αλλά και το bullying που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία για το βάρος του

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο σεφ Γιώργος Τσούλης, ο οποίος αποκάλυψε την κακή του συμπεριφορά σε νέους μάγειρες, αλλά και το bullying που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία για το βάρος του.

«Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται»

«Ξεκίνησα σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα που το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό και έπρεπε μέσα σε λίγους μήνες να φτάσω στο επίπεδο των άλλων μαγείρων. Ερχόταν ο σεφ και μου φώναζε μέσα στο αυτί μου ότι δεν κάνω, ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Ήταν καθημερινό αυτό. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος με έκανε καλύτερο γιατί πείσμωνα.

Όταν εγώ έμαθα έτσι, πήγα κι εγώ με αυτό το σκεπτικό. Όταν έγινα υπεύθυνος σε κουζίνα, δεν ήταν ότι ήθελα να εκμεταλλευτώ την εξουσία που είχα, απλά πίστευα ότι έτσι θα μάθει πιο γρήγορα ο μάγειρας να μαγειρεύει και αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος.

Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά, αλλά όταν γυρνούσα στο σπίτι μου έκλαιγα, στεναχωριόμουν που το έκανα αυτό. Ήξερα μέσα μου ότι ήταν λάθος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα, αλλά εκείνη τη στιγμή το έκανα γιατί πίστευα ότι μόνο έτσι θα μάθει κάποιος», αποκάλυψε ο Γιώργος Τσούλης.

«Είχα φτάσει σε σημείο να μην τρώω τίποτα, έφτασα σε επίπεδα ανορεξίας»

«Στο σχολείο είχα φτάνει να ζυγίζω 110 κιλά. Και εμένα και την αδερφή μου μας μεγάλωσε η γιαγιά. Από το λάθος που κάνουν όλες οι γιαγιάδες να ταΐζουν συνεχώς τα εγγόνια τους και δώστου και μετά παγωτά και πατατάκια, το βράδυ σουβλάκια, πίτσα, σιγά σιγά ξεχείλωνα.

Οι ίδιοι οι φίλοι μου με κράζανε για τα κιλά μου, με λέγανε φοράδα, αγελάδα… Τα κιλά εγώ δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Είχα κάθε μέρα διάφορα “ωραία” στολίσματα. Μπροστά τους τα έπαιρνα όλα στην πλάκα, αλλά σπίτι όχι. Όταν μεγάλωσα και βγήκα στην τηλεόραση τους το είπα.

Ένα καλοκαίρι έφυγα από το σχολείο 110 κιλά και γύρισα τον Σεπτέμβριο 65. Δεν με γνώρισε κανένας στο σχολείο εκείνη τη μέρα. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά, όπως και η οικογένειά μου νόμιζε το ίδιο πράγμα. Είχα φτάσει σε σημείο να μην τρώω τίποτα, έφτασα σε επίπεδα ανορεξίας. Δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα όλη μέρα, δεν είχα δύναμη. Με πήγαν σε γιατρούς, σε ψυχολόγους», είπε ο Γιώργος Τσούλης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024