Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που τους αρέσει η συγκατοίκηση με το «αμόρε»

Τα ζώδια που τους αρέσει η συγκατοίκηση με το «αμόρε»

Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους με τον αγαπημένο τους άνθρωπο

Τα ζώδια έχουν ορισμένα κοινά μεταξύ τους αλλά και διαφορές…Στην παρούσα φάση θα δώσουμε έμφαση στα κοινά ως προς τη συγκατοίκηση.

Ταύρος

Μην περιμένεις αυτό το ζώδιο να μη θέλει να μένετε μαζί. Του αρέσει πολύ η συντροφικότητα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θέλει να μοιράζεται την καθημερινότητά του μαζί σου.

Έτσι νιώθει πιο ολοκληρωμένος σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μην ξεχνάς ότι είναι και ζώδιο που επιδιώκει γάμο και οικογένεια. Είναι ένας σταθερός σύντροφος ζωής.

Καρκίνος

Το ζώδιο αυτό έχει την τάση πέρα από κυκλοθυμικό και ευαίσθητο, να είναι και πολύ «αγαπησιάρικο» με αποτέλεσμα να θέλει να είναι συνέχεια κοντά στον σύντροφό του.

Θέλει να μένουν στο ίδιο σπίτι, για να έχει την ευκαιρία να περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση προτιμά να βρίσκεται κοντά στη συναισθηματική του ασφάλεια.

Ιχθύς

Όσο κι αν του αρέσει να κλείνεται στον εαυτό του, άλλο τόσο του αρέσει να ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το άτομο που αγαπάει. Αυτό σημαίνει εν ολίγοις ότι θα είναι σε μια διαδικασία συγκατοίκησης από νωρίς.

Του αρέσει να αλληλεπιδρά συνέχεια με τον σύντροφό του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σχέση να εξελίσσεται αρκετά γρήγορα συνήθως. Είναι πολύ νοικοκύρης και περιποιείται αρκετά το άτομο για το οποίο έχει συναισθήματα.

Παρθένος

Ενώ γενικά του αρέσει να είναι ολομόναχος, αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να συγκατοικήσει με τον άνθρωπό του. Αλλά αρκεί να είναι 100% σίγουρος ότι είναι αυτός και όχι κάποιο άλλο άτομο.

Αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τις δουλειές του σπιτιού και συνεργάζεται σε ικανοποιητικό βαθμό. Θα θέλει συχνά τη συμβουλή της-του συντρόφου του και αυτό πρακτικά θα κάνει το ζεύγος ακόμη πιο χαρούμενο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024