Η καραντίνα ανάγκασε τους single να στερηθούν το σεξ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το σκεφτόντουσαν όλο και περισσότερο.

Το γεγονός όμως ότι όλοι έπρεπε να μείνουμε σπίτι και να μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις δεν ευνοούσε για νέες γνωριμίες. Με εξαίρεση τα διαδικτυακά«ραντεβού».

Μετά την άρση των μέτρων το τοπίο αλλάζει για τους ελεύθερους εκεί έξω. Τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα θερινά σινεμά άνοιξαν και προσφέρονται για συναντήσεις και νέες περιπέτειες.

Μην ξεχνάμε όμως και πάλι ότι ο κοροναϊός είναι ακόμα εδώ που σημαίνει ότι δε θα σταματήσουμε να λειτουργούμε με κανόνες για την ασφάλειά μας. Όπως περιγράφεται και από το marieclaire.gr…

Τι να κάνεις;

Πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν πρέπει να φοράς γάντια και μάσκα ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ, θα ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχει άλλος τρόπος να προστατευτείς: επιλέγοντας στάσεις που δεν υπάρχει τόσο στενή επαφή με τον παρτενέρ σου.

Η απάντηση στην ερώτησή σου (ποιες είναι αυτές;) έρχεται από την Ένωση πορνείων Ελβετίας με μια πρωτότυπη ανακοίνωση.

Δημιούργησαν μία λίστα με τις πιο ασφαλείς στάσεις για σεξ μετά την καραντίνα. Ο σκοπός ήταν να ενημερώσουν τους πελάτες τους αλλά οι «προτάσεις» τους ίσως φανούν χρήσιμες και σε όσους ανυπομονούν να ενεργοποιήσουν την ερωτική τους ζωή.

Φυσικά, απαγορεύονται τα φιλιά με τους πελάτες, ενώ το «doggy style», το «cowgirl» και η στάση του «αναβάτη» είναι αυτές που μειώνουν τον κίνδυνο αφού υπάρχει απόσταση ανάμεσα στα πρόσωπα τον παρτενέρ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο