Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, για μία ακόμα φορά να προκαλεί την οργή της φίλαθλης γνώμης, με την απόφασή του να στείλει ως παρατηρητή στο Αρης – ΑΕΚ έναν δηλωμένο οπαδό της Ενωσης.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλέξανδρο Σφήνα, ο οποίος είναι μέλος της Original και ο Βαγγέλης Γραμμένος τον έστειλε στον Κλεάνθης Βικελίδης ως παρατηρητή για τον ημιτελικό του Αρη με την ΑΕΚ. Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Ο ορισμός του Σφήνα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας να δηλώνει τελικά κώλυμα και να εξαιρείται από τον ορισμό. Δεν γινόταν διαφορετικά, αφού οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές και ο ορισμός του έβαζε… φωτιά στο παιχνίδι.

Δεν είναι δυνατόν να ορίζεται ως παρατηρητής του παιχνιδιού Αρης – ΑΕΚ, ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν και από τα πιο κρίσιμα ματς, ένας δηλωμένος οπαδός της Ενωσης. Όπως είδατε μάλιστα ο Σφήνας είναι «άρρωστος» με την ομάδα του.

Η απόφαση του να δηλώνει κώλυμα στέλνει και πάλι το μπαλάκι πίσω στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και στον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη. Οι δύο άνδρες θα αποφασίσουν ποιος θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Σφήνα, ο ορισμός του οποίου αποτελούσε σκάνδαλο και όπως ήταν λογικό οργισμένες αντιδράσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο