Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώλυμα δήλωσε το μέλος της Original, δεν πάει στο K. Βικελίδης

Κώλυμα δήλωσε το μέλος της Original, δεν πάει στο K. Βικελίδης

Μετά το άγριο κράξιμο και τις οργισμένες αντιδράσεις, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλέξανδρος Σφήκας, δήλωσε κώλυμα και δεν θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, για μία ακόμα φορά να προκαλεί την οργή της φίλαθλης γνώμης, με την απόφασή του να στείλει ως παρατηρητή στο Αρης – ΑΕΚ έναν δηλωμένο οπαδό της Ενωσης.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλέξανδρο Σφήνα, ο οποίος είναι μέλος της Original και ο Βαγγέλης Γραμμένος τον έστειλε στον Κλεάνθης Βικελίδης ως παρατηρητή για τον ημιτελικό του Αρη με την ΑΕΚ. Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Ο ορισμός του Σφήνα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας να δηλώνει τελικά κώλυμα και να εξαιρείται από τον ορισμό. Δεν γινόταν διαφορετικά, αφού οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές και ο ορισμός του έβαζε… φωτιά στο παιχνίδι.

Δεν είναι δυνατόν να ορίζεται ως παρατηρητής του παιχνιδιού Αρης – ΑΕΚ, ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν και από τα πιο κρίσιμα ματς, ένας δηλωμένος οπαδός της Ενωσης. Όπως είδατε μάλιστα ο Σφήνας είναι «άρρωστος» με την ομάδα του.

Η απόφαση του να δηλώνει κώλυμα στέλνει και πάλι το μπαλάκι πίσω στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και στον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη. Οι δύο άνδρες θα αποφασίσουν ποιος θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Σφήνα, ο ορισμός του οποίου αποτελούσε σκάνδαλο και όπως ήταν λογικό οργισμένες αντιδράσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024