Αν υποθέσουμε ότι δεν είσαι ήδη σε σχέση και είσαι ερωτευμένη με δύο άντρες ταυτόχρονα, τότε κάνε τα παρακάτω…

Βγες

Και με τους δύο αλλά προφανώς σε διαφορετικά ραντεβ0ύ. Το ζητούμενο είναι να γνωρίσεις καλύτερα τον καθένα και να αποφασίσεις με ποιον θα θες να βγαίνεις περισσότερο.

Τώρα, αν σκέφτεσαι ότι θες και με τους δύο, είναι αρκετά πιθανόν να αναπτύξει κάποιος συναισθήμαα, εσύ να του τάξεις σχέση, να μπείτε σε σχέση και μετά να τον κερατώνεις με τον άλλον.

Οπότε για αυτό σου λέω ότι πρέπει να κατασταλάξεις σε έναν, γιατί μελλοντικά δε θα έχεις το άγχος σε ποιον από τους δύο θα τρέχεις καθημερινά, ούτε θα λες ψέματα.

Ερωτικά

Αν έχεις σκεφτεί ότι θες να προχωρήσεις ερωτικά και με τους δύο, τότε κάνε το. Αν αυτό δηλαδή θα σε κάνει να φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα, τότε πράξε όπως νιώθεις.

Άλλωστε στη φάση αυτή κανείς δεν είναι δεσμευμένος με κανέναν, οπότε do you!

Επικοινωνία

Με ποιον ταιριάζεις περισσότερο; Με ποιον επικοινωνείς καλύτερα; Νιώθεις ότι σε καλύπτει περισσότερο να μιλάς σε κάποιον συγκεκριμένο; Αν ναι τότε αυτό σημαίνει ότι αρχίζεις να συνειδητοποιείς τι θέλεις.

Μην τους πεις τίποτα

Εκτός αν σε ρωτήσουν. Καλό είναι να είσαι ειλικρινής, μπορεί να μην έχετε σχέση αλλά δεν ξέρεις ποτέ αν την πορεία θα χρειαστεί να το γνωρίζει.

Αν δε σε ρωτήσει κανείς, τότε μη δώσεις καμία απολύτως περιγραφή του τι συμβαίνει. Δεν έχετε σχέση (ακόμα), δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει μια τέτοια συζήτηση.

Από τη στιγμή που είστε όλοι single, δε θα έπρεπε να αφορά κανέναν το τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή.

Χρόνος

Μόνο αυτός θα δείξει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και με ποιον θα ταιριάξεις περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι θα ξέρεις σύντομα ποιον θα «διαλέξεις».

Δε χρειάζεται ωστόσο να αγχώνεσαι ή να βιάζεσαι, δε θα έπρεπε μια τέτοια επιλογή να γίνει με ταχύτητα. Μπορεί και κανένας από τους δύο στην τελική να θέλει σχέση μαζί σου. Μπορεί μόνο ο ένας να θέλει σχέση μαζί σου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr