Σε θέλει για γάμο, είσαι η γυναίκα της ζωής του όταν ακολουθεί τα εξής μοτίβα συμπεριφοράς:

Σε ξέρουν όλοι

Οι δικοί του άνθρωποι. Οι πιο κοντινοί, οι απλοί γνωστοί, όλοι γνωρίζουν για εσένα. Αναφέρεται σε εσένα, δεν κρύβει ότι έχει σχέση. Το ότι σε έχει φέρει σε επαφή με άτομα που τον ξέρουν μια ολόκληρη ζωή, λέει πολλά από μόνο του.

Επικοινωνία

Είναι το πιο βασικό σε μια σχέση. Αν τον βλέπεις να επικοινωνεί μαζί σου συχνά, είναι γιατί είσαι σημαντική για αυτόν. Είναι γιατί χρειάζεται τη γνώμη σου για κάτι. Είναι ειλικρινής μαζί σου.

Επικοινωνία θεωρείται και το σεξ. Τα πάτε πολύ καλά στο κρεβάτι και ο ίδιος δείχνει πολύ ικανοποιημένος από τη «χημεία» που υπάρχει.

Σε εμπιστεύεται

Από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση. Νιώθει άνετα μαζί σου. Σου λέει κάθε του σκέψη. Κάθε του φοβία. Κάθε του χαρά και ελπίδα τη μοιράζεται μαζί σου.

Ξέρει ότι θα βγεις με τους φίλους σου και δε θα ζηλεύει γιατί ξέρει τι άνθρωπος είσαι. Γνωρίζει ότι δε θα του έκανες ποτέ κάτι που θα τον έφερνε σε άσχημη ψυχολογική θέση.

Μένετε μαζί

Είναι προφανές ένα πολύ μεγάλο βήμα η συγκατοίκηση. Σε θέλει δίπλα του συνέχεια. Θέλει να ξυπνάτε και να κοιμάστε μαζί. Να τρώτε μαζί, να βλέπετε ταινίες και να κάνετε διάφορες δραστηριότητες μαζί.

Η συντροφικότητα είναι κάτι που μετουσιώνεται στην πράξη όταν ένα ζευγάρι μένει στον ίδιο χώρο.

Νιώθει ότι είσαι τέλεια

Αν όχι τέλεια, η ιδανική για αυτόν. Νιώθει ότι δε θα μπορούσε να ταιριάζει κάποιος άλλος άνθρωπος μαζί του όπως εσύ. Το να περνάτε χρόνο μαζί είναι το πιο φυσικό πράγμα για εκείνον.

Η καλύτερή του παρέα

Όχι φίλη. Παρέα. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο. Καλό είναι η φιλία να μένει για τους φίλους και η σχέση για την παρέα που κάνει ο ένας σύντροφος στον άλλον. Καλό είναι να υπάρχουν αυτά τα όρια διότι διαφορετικά οι καταστάσεις «μπερδεύονται».

Όνειρα και φιλοδοξίες

Θα σε ρωτήσει πάντα πριν πάρει μια απόφαση, γιατί έτσι νιώθει ότι μπορεί να δει τα πράγματα πιο σφαιρικά και ορθά. Επειδή ακριβώς νιώθει μαζί σου σα να είστε «ένα», η δική σου γνώμη είναι το ίδιο σημαντική με τη δική του.

Στο μέλλον και στα σενάρια που κάνει γενικά για τη ζωή του, είστε πάντα μέσα σε αυτά. Για αυτό είσαι η γυναίκα της ζωής του!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο