Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θλάση δεύτερου βαθμού ο Βέλεθ

Θλάση δεύτερου βαθμού ο Βέλεθ

Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα, περίπου.

Δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Φραν Βέλεθ. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε οτι ο Ισπανός αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο με εκτεταμένο αιμάτωμα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έξι εβδομάδες, περίπου. Κάτι που σημαίνει οτι δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ούτε στον τελικό του κυπέλλου, αν ο Άρης προκριθεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/06, 19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη σημερινή προπόνηση (περιελάμβανε -κυρίως- πρόγραμμα αποθεραπείας), με εξαίρεση τους Φραν Βέλεθ και Ούγκο Σόουζα, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά τον Βέλεθ, η μαγνητική που έκανε σήμερα το μεσημέρι ο Ισπανός αμυντικός, μετά τον τραυματισμό του στο Ο.Α.Κ.Α., έδειξε θλάση β’ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο με εκτεταμένο αιμάτωμα. Ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις 6 εβδομάδες.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024