Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαμάνθα Φοξ : Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από διάσημο σταρ

Σαμάνθα Φοξ : Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από διάσημο σταρ

Η Σαμάνθα Φοξ αποκάλυψε ότι όταν ήταν μόλις 19 χρονών, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και βίαιης συμπεριφοράς από διάσημο τραγουδιστή και μάλιστα κατά τη διάρκεια δείπνου με τον πατέρα της.

Η Σαμάνθα Φοξ υπήρξε το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του 80 ενώ είχε κατακτήσει τα μουσικά charts παγκοσμίως με το τραγούδι «Touch me».

Σήμερα στα 54 της, η Σαμάνθα Φοξ απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχημένης της μουσικής καριέρας, κατά τη διάρκεια της οποία τίποτα δεν φαινόταν να μην είχε πάει όπως θα έπρεπε.

Ωστόσο όπως η ίδια η Φοξ αποκάλυψε μέσα από το ντοκιμαντέρ «The Naked Truth» (Η γυμνή αλήθεια) του βρετανικού Channel 4, τα πράγματα για την σούπερσταρ των ’80s δεν ήταν πάντα ρόδινα.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «The Naked Truth», η Σαμάνθα Φοξ αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα από διάσημο αστέρα της μουσικής σκηνής.

Η καταγγελία της αφορά τον Ντέιβιντ Κάσιντι, ο οποίος είχε ξεκινήσει να την παρενοχλεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ Romance, στο οποίο συμμετείχε κατόπιν πρόσκλησης του ιδίου.

Η πρώτη φορά που η Σαμάνθα Φοξ είχε αναφερθεί δημόσια στο περιστατικό, ήταν πριν από έναν χρόνο, όταν δήλωνε ότι ο Κάσιντι την είχε ακολουθήσει στην τουαλέτα εστιατορίου του Λονδίνου, όπου δειπνούσαν με τον πατέρα της.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο Κάσιντι προσπάθησε να τη φιλήσει και της επιτέθηκε με άσεμνες κινήσεις, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την πετάξει στον τοίχο της τουαλέτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η ίδια για τη βίαιη εμπειρία της με τον Κάσιντι είχε αναφερθεί και στην αυτοβιογραφία της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάσιντι ήταν από τους πλέον διάσημους τραγουδιστές της δεκαετίας του ’70, ενώ πέθανε το 2017 σε ηλικία 67 ετών και αφού είχε διαγνωστεί με άνοια.

Η Σαμάνθα Φοξ στο ντοκιμαντέρ αναφέρει πολλές πικάντικες λεπτομέρειες για ότι είχε συμβεί εκείνη την περίοδο της συνεργασίας της με τον Κάσιντι, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024