Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτικά καβγαδάκια και πώς να τα ξεπεράσετε

Ερωτικά καβγαδάκια και πώς να τα ξεπεράσετε

Καμία σχέση δεν είναι τέλεια από την άποψη ότι πάντα θα υπάρχουν μικρο-εντάσεις

Μια σχέση σίγουρα δε μπορεί να είναι επί μονίμου βάσεως σε μια γαλήνεια και ήρεμη κατάσταση…Τι να κάνετε όμως όταν συμβαίνουν κατά καιρούς μικρο-τσακωμοί για το τίποτα;

Επικοινωνία

Είναι το παν σε μια σχέση. Αν δε λέει ο ένας στον άλλον από τι ενοχλείται, τότε τα πράγματα δε θα είναι πάντοτε καλά. Όταν δεν υπάρχει επικοινωνία υπάρχει ασυνεννοησία για τα πιο απλά θέματα.

Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα να «χτίζονται» προβλήματα από το πουθενά γιατί κάποιος ή και οι δύο δεν τα είχατε πει νωρίτερα.

Ειλικρίνεια

Είναι σχεδόν το ίδιο με την επικοινωνία. Γενικότερα όπου υπάρχει καλή επικοινωνία υπάρχει και ειλικρίνεια και το αντίστροφο. Δε γίνεται να μη λέτε την αλήθεια ο ένας στον άλλον για πράγματα που σας ενοχλούν.

Ειδικά αν είστε ζευγάρι εδώ και χρόνια, είναι κυριολεκτικά αντιφατικό να μη λέει ο ένας στον άλλον την αλήθεια όπως είναι.

Συζήτηση

Δε χρειάζεται να υψώνει κανείς τη φωνή του. Μπορεί να γίνει μια συζήτηση-διάλογος, αν ο άλλος βέβαια δεν καταλαβαίνει τότε απλά μην ασχολείσαι.

Δεν έχει αλλάξει νοοτροπία και τρόπο συμπεριφοράς τόσες δεκαετίες, θα τις αλλάξει με εσένα μέσα σε λίγα λεπτά; Ούτε καν.

Ειναι φυσιολογικό

Είναι νορμάλ να υπάρχουν καβγάδες σε μια σχέση. Καμία σχέση δεν έχει πλήρη ηρεμία. Ωστόσο αυτό δε δικαιολογεί το να υπάρχει ανεπάρκεια στην επικοινωνία και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μεταξύ σας συνεννόησης.

Τι αλλάζει;

Συνήθως ένα ζευγάρι μετά από χρόνια που έχει μικρούς καβγάδες, συνηθίζει σε αυτό το μοτίβο και δε χρειάζεται να το αλλάξει.

Αν αυτό όμως συμβαίνει εξ αρχής, μπορεί στο μέλλον να οδηγήσει σε ακόμη πιο έντονους τσακωμούς με αποτέλεσμα οι παρεξηγήσεις να είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας από εσάς τους δύο, αλλά συνολικά και οι δύο. Αν αγαπάτε πολύ ο ένας τον άλλον, προφανώς και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας στο θέμα της επικοινωνίας και της συνεννόησης.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024