Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόνι Σφήνος: Δεκάδες επιτυχίες σε μια μοναδική βραδιά στο MEGA

Τόνι Σφήνος: Δεκάδες επιτυχίες σε μια μοναδική βραδιά στο MEGA

Από την «Έμπνευση» της Άννας Βίσση, μέχρι το «Πόσο σε θέλω» των Τερμιτών και από το «Πάλι θα κλάψω» της Μαριλένας στο «Ι love you baby

Μια βραδιά που τα είχε πραγματικά όλα χάρισε στους τηλεθεατές του MEGA ο Τόνι Σφήνος και η παρέα του.

Με έμφαση στις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 ο Σφήνος κατάφερε να κρατήσει ένα πρόγραμμα με πολύ διαφορετικά στοιχεία αλλά ξεσηκωτικό σε κάθε λεπτό του.

Με τραγούδια που ανήκουν σε τελείως διαφορετικό μουσικό φάσμα και που έχουν «γεννηθεί» από το 1960 και μέχρι σήμερα ο Σφήνος κατάφερε να κρατήσει το κέφι ζωντανό μέχρι σχεδόν τις 2 το πρωί.

Από την «Έμπνευση» της Άννας Βίσση, μέχρι το «Πόσο σε θέλω» των Τερμιτών και από το «Πάλι θα κλάψω» της Μαριλένας στο «Ι love you baby.

Φυσικά μέρος της επιτυχίας της βραδιάς είχαν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίο ειδικεύονται σε τέτοια ξεσηκωτικά πάρτι.

«Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» και «Ροζ μπικίνι»

Η Πωλίνα έκανε δυναμικό πέρασμα από το πάρτι του MEGA, με ένα άσμα, ασμάτων, άκρως καλοκαιρινό που μας έχει ταξιδέψει στις Σεϋχέλες, για τρέλες από το μακρινό 1987…

Με απευθείας αερογραμμή συνδέθηκαν  Αθήνα – Σεϋχέλλες τότε, μετά την τεράστια επιτυχία της Πωλίνας «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες»!

Ένα «μανιφέστο» ξεγνοιασιάς και καλοπέρασης. Ένα τραγούδι που μυρίζει καλοκαίρι και καλή διάθεση.

Η Πωλίνα τραγούδησε το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», και μας θύμισε να πάρουμε μαζί και το… ροζ μπικίνι, το σούπερ μίνι διάφανο…

«Lost in the night» και «Βραδινό μπανάκι»

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έφερε στο studio του MEGA την αύρα μιας ολόκληρης δεκαετίας.

«Ένας άντρας που ακόμα γοητεύει τις γυναίκες, ένας international playboy κυρίες και κύριοι Κώστας Χαριτοδιπλωμένος!»

Δεκαετία του 1980, χωρίς Κώστα Χαριτοδιπλωμένο γίνεται;

Όποιον κι αν ρωτήσεις, αρνητική απάντηση θα λάβεις. Ένας «ύμνος» της εποχής, σε δημιουργία και εκτέλεση δική του, το «Lost in the night», δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι του MEGA.

Όπως φυσικά και το βραδινό μπανάκι!

«Στου Αιγαίου τα μπλουζ», «Με την πρώτη ματιά» και «Μικρή μου μέλισσα»

«Στου Αιγαίου τα μπλουζ» ταξιδέψαμε με τον Κώστα Μπίγαλη ο οποίος με αμείωτο κέφι τραγούδησε τις μεγάλες, πολυαγαπημένες του επιτυχίες.

Το 1992 έχοντας ήδη γράψει το δικό του μονοπάτι στη μουσική, ο Κώστας Μπίγαλης έβγαλε το άλμπουμ «Του Αιγαίου τα Blues» που πολύ σύντομα αγαπήθηκε από τον κόσμο κι έγινε πλατινένιο.

Στο πάρτι του MEGA, με οικοδεσπότη τον Τόνι Σφήνο, ο Μπίγαλης δεν μπορούσε να μην μας πάει μια βόλτα στο Αιγαίο, εκεί που «με την πρώτη ματιά», τρελαθήκαμε. Κι ας αναρωτηθήκαμε την επόμενη, που «ήσουν μικρή μου μέλισσα, το βράδυ που σε θέλησα;»

Χαμός στα social media

«Με την πρώτη ματιά τρελαθήκαμε κι απ’το πρώτο λεπτό σ’άλλους κόσμους χαθήκαμε», «το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι», «τέλεια, να θυμηθούμε τα Μάταλα», «Επιτέλους θα χορέψουμε, τραγούδια και τρέλα», «Με αυτά μεγαλώσαμε…», «Είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε κάτω από την ντίσκο μπάλα…!», «Το καλύτερο πάρτι,χαιρετίσματα από την Πτολεμαίδα», «Πάμε για μια ωραία ομάδα!», «Μπράβο σας #spitimetonsfino», «Μετατρέψαμε το σαλόνι μας σε καλοκαιρινό πάρτι, φτιάχνουμε τα σφηνάκια μας και ακούμε παλιές Megaλες επιτυχίες. Να είσαι καλά Mega μου!», «Mega σε ευχαριστούμε», «Τραγούδια που μεγάλωσαν έρωτες»

div>

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024