Έχεις σχέση με κάποιον και μαθαίνεις με τον εκάστοτε τρόπο ότι εκείνος σε κεράτωσε και μάλιστα όχι με γυναίκα αλλά με άντρα…

Σοκ

Το όλο σοκ που νιώθεις έχει να κάνει πρώτα από όλα με το κέρατο και δευτερευόντως ότι ήταν με άντρα. Το θέμα είναι η συνειδητοποίηση πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα.

Πρώτον νόμιζες ότι ήταν πλήρως αφοσιωμένος σε εσένα και δεν περίμενες να κάνει απιστία. Δεύτεροω, δε σου είχε πει ποτέ ότι είναι αμφιφυλόφιλος κοινώς bi, με αποτέλεσμα να νιώθεις διπλά προδομένη που δε σου είπε ποτέ για κάτι τόσο σημαντικό!

Μη μπερδεύεσαι

Το ότι ανακάλυψες μέσα από αυτόν τον τρόπο ότι είναι αμφιφυλόφιλος, δε σου δίνει το δικαίωμα να μιλήσεις ρατσιστικά απέναντί του. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα και ανεξάρτητο από τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Δε σου λέω ότι θα ‘πρεπε να χαίρεσαι, απλά σου λέω να μην ξεχνάς ότι άλλο είναι το πρόβλημα και σίγουρα όχι αυτό.

Με τον κολλητό του

Εντελώς απαράδεκτο. Δηλαδή κατά τα άλλα σου έλεγε ότι έχει πολύ καλούς φίλους κλπ, δηλαδή για αυτόν καλός φίλος είναι εκείνος που πάει με τους κολλητούς του; Ό,τι να ‘ναι!

Το ότι σε κεράτωσε είναι επίσης ό,τι να ‘ναι. Γενικά ό,τι να ναι εις διπλούν!

Το πρόβλημα…

Είναι φυσικά ότι στην περίπτωση που κάνατε σεξ χωρίς προφυλακτικό (γιατί τάχα τον εμπιστευόσουν), τώρα θα έχεις ένα ακόμη παραπάνω άγχος μην έχεις κολλήσει κάτι.

Είτε σε κεράτωνε με άντρα, είτε με γυναίκα, δεν έχει σημασία το φύλο με το οποίο πήγε, εσύ πρέπει να ξέρεις σίγουρα ότι δεν έχεις κολλήσει κάτι.

Και εννοείται ότι με έναν άνθρωπο ο οποίος «προδίδει» τη φιλία του για ένα σεξ, προδίδει εσένα και τη σχέση σας για ένα σεξ και τα κάνει όλα αυτά ενώ τάχα σου λέει ότι σε αγαπάει, δεν αξίζει καν να μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις.

Once a cheater, always a cheater honey…!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο