Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα καταλάβεις ότι σε φαντάζεται...γυμνή από το πρώτο ραντεβού

Έτσι θα καταλάβεις ότι σε φαντάζεται…γυμνή από το πρώτο ραντεβού

Το βλέμμα λέει πολλά από μόνο του

Είστε στο πρώτο ραντεβού και αναρωτιέσαι όχι μόνο αν του αρέσεις…Αλλά κυρίως αν θα σε ήθελε μαζί του στο κρεβάτι!

Κοιτάζει το σώμα σου

Όχι με τρομαχτικό τρόπο προφανώς, αλλά σε κοιτάζει με θαυμασμό. Μια το βλέμμα σου, μια τα πόδια σου και μια το στήθος σου. Θα δεις ότι το κάνει με μη διακριτικό τρόπο αλλά δεν το κρύβει κιόλας.

Θέλει να δείξει ότι σε ποθεί και το κάνει με αυτοπεποίθηση χωρίς να κρύβεται ούτε από τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε σε σέβεται, καθ’ όλη τη διάρκεια του φλερτ που σου κάνει, φροντίζει να νιώθεις άνετα.

Σε φιλάει με πάθος

Αλλά με πολύ πάθος και εσύ βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις ερεθιστεί και ξέρεις ότι πρέπει να χαλαρώσετε γιατί είστε έξω. Το φιλί του δεν είναι ρομαντικό ή «γλυκό» αλλά το νιώθεις ότι έχει πάθος και ένταση.

Η λαχτάρα του να κάνετε σεξ φαίνεται από το πώς χαϊδεύει το πόδι σου και σε φιλάει. Νιώθεις ότι είναι πολύ ζεστός και αυτός και ότι θέλετε άμεσα να κάνετε «όργια».

Ιδρώτας

Δεν είναι σπάνιο όταν έχει ερεθιστεί κάποιος να αρχίσει να ιδρώνει, ειδικά όταν έχει και λίγη παραπάνω ζέστη. Ο ιδρώτας είναι ένδειξη ότι οι καρδιακοί παλμοί έχουν ανέβει, προφανώς και κάνει σενάρια στο μυαλό του μαζί σου.

Φλέρταρέ τον και εσύ

Το όλο «παιχνίδι» δεν είναι μόνο δικό του. Κάνε και εσύ την κίνηση να τον ερεθίσεις κι άλλο. Χάιδεψέ τον στον λαιμό και φίλα τον παθιασμένα ενώ αγγίζεις το στέρνο του.

Αυτό του δίνει ένα «μήνυμα» ως προς τα πού πάει το πράγμα σεξουλικά. Τον κάνεις επιπλέον να νιώθει πιο άνετα μαζί σου και να παίρνει το θάρρος που και εσύ θέλεις να πάρει.

Γενικά αρέσει τους άντρες μια γυναίκα να παίρνει επίσης την πρωτοβουλία. Σε τελική ανάλυση αν τον γουστάρεις, δείξε του το!

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024