Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στην κηδεία του Σεργιανόπουλου μας πετούσαν αυγά και ντομάτες»

«Στην κηδεία του Σεργιανόπουλου μας πετούσαν αυγά και ντομάτες»

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε για τα απρόοπτα που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του, διηγούμενος χαρακτηριστικά όσα συνέβησαν στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία του στην τηλεόραση, τα απρόοπτα που έχει συναντήσει σε ρεπορτάζ, αλλά και τη σχέση του με τον Παντελή Παντελιδη,

«Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου.

Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας για την πορεία του στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Τα απρόοπτα των ρεπορτάζ

«Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό.

Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας για τα απρόοπτα που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Ο θάνατος Παντελίδη

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε για τον φίλο του Παντελή Παντελίδη και πώς βίωσε την απώλειά του.

«Ο θάνατος του Παντελή με έχει στιγματίσει. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα, όπως το βιώσαμε και με όλα αυτά που έγιναν παρασκηνιακά. Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή, με πείραξε πάρα πολύ αυτό και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση.

Ήταν συγκεκριμένα άτομα που βρήκαν να πουν ότι “πήγε στην κηδεία κι έβαλε τζελ στο μαλλί”… Αυτοί οι καραγκιόζηδες δηλαδή να βγαίνουν και να κρίνουν έτσι κάποιους ανθρώπους, όχι μόνο εμένα, αλλά γενικά όσους ήμασταν κοντά στον Παντελή» είπε ο δημοσιογράφος.

«Αν δεν είχα σχέση με την τηλεόραση και ήμουν στο σπίτι, θα ήθελα να δω την κηδεία του Παντελή Παντελίδη τηλεοπτικά.

Όπως θα δεις και την κηδεία ενός πολιτικού… Όσοι πολιτικοί ηγέτες έχουν πεθάνει, έχουμε δει live και την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα. Όταν υπάρχει σεβασμός από το κανάλι και τον παρουσιαστή, όλα μπορείς να τα πετύχεις με τον σωστό τρόπο» υπογράμμισε ο ίδιος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024