Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Λουκάκη : Μεγάλη αποκάλυψη από την τηλεοπτική «Παγώνα»

Δανάη Λουκάκη : Μεγάλη αποκάλυψη από την τηλεοπτική «Παγώνα»

Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όλους και για όλα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) η γνωστή ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα

Η τηλεοπτική «Παγώνα», από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με το κανόε – καγιάκ, τον πρωταθλητισμό, τις σπουδές και τα πτυχία που μπήκαν στο συρτάρι, για να ασχοληθεί με το μεγάλος της πάθος, την υποκριτική.

«Για να πάρω χρυσό μετάλλιο στο κανόε καγιάκ έκανα πάρα πολλές θυσίες, όχι μόνο εγώ αλλά και η μητέρα μου» είπε η ίδια ενώ εξήγησε ότι ο αθλητισμός είχε και τα καλά του:

«Με βοήθησε πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έκανα ατομικά αθλήματα. Έχεις να ανταγωνιστείς τον εαυτό σου και να πειθαρχήσεις».

Η Δανάη Λουκάκη,- μια πολύπλευρη προσωπικότητα όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο – μίλησε επίσης για τη φιλία της με τη Μαρία Μπεκατώρου, εξηγώντας γιατί την θεωρεί «το καλντερίμι του είναι της».

Η ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής της προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη σε σχέση με το μέλλον της τηλεοπτικής σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί καθώς άφησε να εννοηθεί πως η επιτυχημένη σειρά του θα πάει, όχι μόνο δεύτερη, αλλά και τρίτη σεζόν.

«Η επιτυχία του κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι έφεραν ανθρώπους που κουρδίστηκαν και λειτούργησαν πολύ όμορφα και ομοιόμορφα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ. Στη δεύτερη σεζόν, που θα πάμε έξι χρόνια μετά, δεν θα ασχοληθούμε με την ερωτική ζωή της Παγώνας και του Περικλή», είπε η Δανάη Λουκάκη.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η  Δανάη Λουκάκη, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ μέχρι σήμερα πρόταση γάμου ούτε έφτασε ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο αυτό, όμως δεν αποκλείει να συμβεί στο μέλλον.

«Εδώ θα σε στεναχωρήσω. Σε αυτό το θέμα δεν είμαι ιδιαιτέρως ομιλητική διότι δεν έχω κάτι να σου πω αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αδιακρισία. Εγώ θέλω τη συντροφικότητα. Γάμος θα ‘ναι; Παιδιά θα ‘ναι; Παιδιά χωρίς γάμο; Έναν άνθρωπο θέλω που να μπορούμε να γελάμε» δήλωσε η Δανάη Λουκάκη, συμπληρώνοντας:

«Αν ο άλλος δεν έχει χιούμορ και σε φιλικό επίπεδο δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Είναι μέσο επικοινωνίας. Αν μου το στερήσεις αυτό… άστο!».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024