Τεράστια είναι η προβολή της Ελλάδας μετά την απόφαση να γίνουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα:

«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, οι βραβεύσεις ποδοσφαιριστών και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή της Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.
Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες  ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Čeferin».

Η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να αναδείξει την τεράστια προσπάθεια που έγινε για την αντιμετώπιση του κοροναϊού και να κερδίσει βήματα μπροστά για την επόμενη τουριστική σεζόν.

Στη χώρα μας θα έρθουν πολλά σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου οπότε είναι σίγουρη η προβολή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο