Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματίνα Νικολάου : Συγκινεί η εξομολόγησή της - «Δεν ήθελα να χωρίσω»

Ματίνα Νικολάου : Συγκινεί η εξομολόγησή της – «Δεν ήθελα να χωρίσω»

Σε μια σπάνια συνέντευξή της η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου μίλησε για τη ζωή της, για τον δύσκολο χωρισμό της και τις δυσκολίες να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/6) η Ματίνα Νικολάου, μιλώντας για όλους και για όλα.

Τα πρώτα βήματα και η  viral «Βάνια»

Η δημοφιλής ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο χαρακτήρας της «Βάνιας» ήταν γραμμένος για τη θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Κοκομπλόκο», όπου αργότερα ο παρουσιαστής αποφάσισε να ενσωματώσει και στην εκπομπή του.

Έχοντας ως όνειρο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το βόλεϊ και να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε πως εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας στράφηκε προς την υποκριτική.

Αρχικά, εντάχθηκε σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα στο Μαρκόπουλο και έπειτα στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, φτάνοντας μάλιστα στα πρώτα χρόνια της σχολής να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις της Επιδαύρου.

Οι δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, η Ματίνα Νικολάου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη στιγμή που ενώ πρωταγωνιστούσε στην παράσταση με τίτλο «Ο Μπαμπάς», ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος αυτή, αλλά παράλληλα σου δίνει μια δύναμη ψυχής γιατί πραγματικά το επάγγελμά μας είναι και λειτούργημα, δίνεις την ψυχή σου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ματίνα Νικολάου σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε και για τις προσωπικές δυσκολίες που βίωσε ιδιαίτερα την περίοδο του χωρισμού της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της.

https://www.instagram.com/p/B-nNIa1pidp/

Όπως η ίδια δήλωσε:

«Ήρθε ένας χωρισμός που δεν ήξερα πώς να τον διαχειριστώ. Ήταν μεγάλο «χαστούκι» για μένα γιατί δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί και να χωρίσεις.

Εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί 2 – 2,5 ετών, οπότε μου ήρθε κατραπακιά, οπότε έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά δεν μπόρεσα. Δεν ήθελα να χωρίσω, δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση και γι’ αυτό μου ήταν δύσκολο.

Όχι ότι για τον άλλον δεν ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου» δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε πως με τον πρώην σύζυγό της πλέον διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και είναι οικογένεια.

Η νέα της σχέση

Η ηθοποιός όμως μίλησε και για τη νέα της σχέση που μετρά ήδη δύο χρόνια.

Ο σύντροφός της, Βασίλης Πορφυράκης ο οποίος όπως αποκάλυψε την προσέγγισε μέσω social media, έχει ζήσει και εκείνος μεγάλες δυσκολίες στη ζωή του μεγαλώνοντας τα τρία του αδέλφια.

Απαντώντας τέλος για το αν έχει σκεφτεί έναν δεύτερο γάμο, η Ματίνα Νικολάου απάντησε:

«Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που αν θα έρθει καλώς να έρθει. Έχω ένα παιδί είμαι πολύ καλυμμένη με τον Παναγιώτη αλλά αν είναι να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι ευχαρίστως αλλά δεν το έχω προγραμματίσει».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024