Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «σκοτεινή» πλευρά του Σκορπιού

Η «σκοτεινή» πλευρά του Σκορπιού

Ο Σκορπιός δεν είναι μόνο το «ευαίσθητο» ζώδιο που όλοι εκτιμούν

Είναι σίγουρο ότι το στοιχείο του νερού προσφέρει απλόχερα στον Σκορπιό εκείνα τα χαρακτηριστικά όπως η ευαισθησία, η ενσυναίθηση, ο ρομαντισμός και η έντονη συναισθηματικότητ…Τι συμβαίνει όμως με την πιο «σκοτεινή» πλευρά του;

Ζήλια

Δε ζηλεύει απλά όπως το κάθε ζώδιο. Ξεφεύγει σε αριθμό επεισοδίων ζήλιας και σε ένταση. Η ζήλια του πηγάζει από την ανασφάλεια ότι δεν είναι «αρκετός» και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι περνάει σε μια φάση που δε δέχεται τίποτα λιγότερο από τα «θέλω» του.

Το θέμα είναι, ότι κάνει παρανοϊκές σκέψεις ότι τάχα το άλλο άτομο τον απατά ή ότι θα τον χωρίσουν κλπ.

Μηδενισμός

Αν μπορούσε κάποιος να δει την αύρα ενός Σκορπιού, το χρώμα θα ήταν σίγουρα μαύρο. Έχει αρκετά μηδενιστικές σκέψεις για ορισμένα θέματα και για αυτό άλλωστε το χιούμορ του είναι επίσης «μαύρο».

Μπορεί τη μια στιγμή να δείχνει χαρούμενος και ότι εκτιμά ένα θέμα και την άλλη στιγμή να συνειδητοποιεί ότι δεν άξιζε να ασχοληθεί καν με αυτό.

Κυκλοθυμία

Είναι ίδιος με τον Καρκίνο στο θέμα της κυκλοθυμίας. Αλλάζει συχνά συναισθήματα και διάθεση με αποτέλεσμα πολλές φορές ο συνομιλητής του να μην καταλαβαίνει αν έκανε κάπου κάποιο λάθος και να νιώθει άσχημα χωρίς πρακτικά να φταίει σε κάτι.

Είναι το άτομο που μπορεί από τη μία να δείχνει ότι αγαπάει και νιώθει ασφαλής μέσα στη σχέση, αλλά όταν το πιάσουν οι σκέψεις που αναφέραμε παραπάνω, «κλείνεται» στον εαυτό του και λειτουργεί πολύ αμυντικά και νιώθοντας ότι δεν είνι «αρκετός».

Εκδικητικότητα

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Σκορπιός εκδικείται. Το κάνει με χειριστικό και συναισθηματικό τρόπο. Αν επί παραδείγματι τον χωρίζει κάποιος και μετά θελήσει να τα ξαναβρούνε, ο Σκορπιός όσο και να νιώθει συναισθήματα, θα πει το «ναι» μόνο και μόνο για να χωρίσει εκείνος τον άλλον.

Το κακό είναι ότι του αρέσει να υπερτονίζει ότι κάνει σεξ τη δεδομένη περίοδο και με άλλα άτομα, μόνο και μόνο για να νιώσει ο πρώην σύντροφός του «μη αρκετός».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024