Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριός και Λέων : Τα πιο ναρκισσιστικά ζώδια και οι εμμονές τους

Κριός και Λέων : Τα πιο ναρκισσιστικά ζώδια και οι εμμονές τους

Τα ζώδια αυτά ταιριάζουν στο πλαίσιο του εγωισμού και της ειλικρίνειας αλλά στο πλαίσιο της συμπεριφοράς είναι αρκετά ίδιοι και στην πιο αρνητική πλευρά της

Το θέμα είναι ότι τα χαρακτηριστικά αυτά γίνοντι εύκολα αντιληπτά και πολλές φορές οι άνθρωποι ξενερώνουν με αυτά…

Ναρκισσισμός

Και τα δύο ζώδια έχουν την τάση να έχουν φιλοδοξίες αλλά σε υπέρμετρο βαθμό, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα εαυτού.

Βάζουν την καριέρα και τη φήμη πολύ πιο ψηλά από άλλους ανθρώπους και ανθρώπινες σχέσεις με αποτέλεσμα να φαίνονται αρκετά απόμακροι από τους υπόλοιπους.

Επιβολή

Τους αρέσει να περνάει η γνώμη τους με χειριστικό ψυχολογικά τρόπο γιατί θέλουν να νιώθουν ότι έχουν πάντα δίκιο. Θεωρούν ότι οι απόψεις των άλλων είναι απλά απόψεις.

Οι απόψεις των ζωδίων αυτών είναι «υπεράνω» γιατί τις έχουν προμελετήσει, τις έχουν αναλύσει και αφού έχουν επαρκή δεδομένα νιώθουν την αυτοπεποίθηση να την έχουν.

Κυνικότητα-εμμονές

Από άποψη συναισθημάτων και εμμονών το ζήτημα είναι ότι άμα τους μπει μια ιδέα στο μυαλό τους δεν τους βγαίνει καθόλου εύκολα και αυτό πολλές φορές έχει άσχημα αποτελέσματα και αυτό συνεπάγετι άγχος και εμμονές για τους ίδιους.

Έχουν εμμονή με τους στόχους τους, τη δουλειά τους, την καριέρα τους, την εμφάνισή τους και αυτό τους καθιστά και κυνικούς και μηδενιστές. Αν θέλει κάποιος να νιώσει ρομαντισμό από αυτά τα ζώδια τότε να μην περιμένει πολλά γιατί δε μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Τελειομανία

Ο Κριός έχει τελειομανία με τη δουλειά και την καριέρα του. Πολλές φορές ξεχνά τους ανθρώπους που τον χρειάζονται γιατί έχει άλλα πράγματα ως προτεραιότητες στο μυαλό του.

Ο Λέων θέλει να γίνονται όλα όπως τα έχει ήδη προγραμματίσει στο μυαλό του. Θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο γιατί έτσι θα νιώθει ασφάλεια στο περιβάλλον του.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024