Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Βασιλόπουλος : Μπαμπάς για πρώτη φορά ο ηθοποιός

Χρήστος Βασιλόπουλος : Μπαμπάς για πρώτη φορά ο ηθοποιός

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος εδώ και λίγες μέρες κρατάει στην αγκαλιά του τον μονάκριβο γιο του, καρπό του έρωτά του με την αγαπημένη του Σάρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του Σάρα Κόνερ, αφού υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους το πρώτο τους παιδί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περίμενε πως και πως τον ερχομό του γιου του και πλέον δεν μπορεί να το αφήσει από την αγκαλιά του.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία από τις ώρες της αναμονής μέχρι τη γέννηση του γιου του ενώ λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο κρατά στην αγκαλιά τον γιο του και χαμογελά πλατιά.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες, είχε αποκαλύψει πως πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς. 

«Έρχονται τα καλύτερα και για μένα νομίζω. Αυτή τη χρονιά έχω την εντύπωση ότι θα μεγαλώσει λίγο η οικογένεια», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ σε ανάρτησή του στο Instagram είχε σχολιάσει μιλώντας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του εν μέσω της πανδημίας:

«Παρά τον κοροναϊό, παραμένουμε δυνατοί και θετικοί. Είναι τα πιο παράξενα και μοναχικά γενέθλια της ζωής μου, αλλά επίσης τα πιο σημαντικά, καθώς είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω πατέρας» .

View this post on Instagram

When your partner in crime and in life,gives you a “human life”birthday gift ,you can’t ask for anything more in this life.Thank you baby @oncolourground .I consider this as the “Oscar “ of life and every parent out there would agree with me.There’s nothing bigger in life than bringing a child into this world.Despite the Corona Virus outbreak,we’re staying strong and positive ! Here’s to one more year on my back,full of joy and family warmth!This is the most weird and isolated birthday of my life so far,but also the best most important since im soooo excited to become a father ! #birthday #fathertobe #family #coronababy #7monthspregnant #birthdayboy #love #balance #dad #daddytobe #babydaddy #father #fatherhood BTW my birthday is on 16th LOL

A post shared by Christos Vasilopoulos (@vasilo1) on

Το μωράκι τελικά ήρθε στον κόσμο υγιέστατο στις 12 Ιουνίου.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στα social:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024