Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουίλ Σμιθ: Με Ομπάμα, Μαντέλα και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το νέο βίντεο του

Γουίλ Σμιθ: Με Ομπάμα, Μαντέλα και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το νέο βίντεο του

Το βίντεο του Γουίλ Σμιθ με τίτλο «No Justice, No Peace» έρχεται στη σκιά των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Ο Γουίλ Σμιθ συμμετέχει ενεργά στις συζητήσεις υπέρ του κινήματος Black Lives Matter δημοσιεύοντας stories στο Instagram, ανάρτηση με το hashtag #BlackoutTuesday και προσθέτοντας τη διεύθυνση του Ιδρύματος Ομπάμα στον λογαριασμό του.

Η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία του Γουίλ Σμιθ όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, είναι σύντομο βίντεο ως υποστήριξη των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ με τίτλο «No Justice, No Peace» σύνθημα που ακούγεται από τους διαδηλωτές που εκφράζουν διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, ενώ ήταν υπό αστυνομική κράτηση.

«Υπάρχει ένα ιστορικό ποτάμι που ρέει κόκκινο από το αίμα όσων λένε την αλήθεια» αναφέρει ο ίδιος ο Γουίλ Σμιθ στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια προβάλλεται η ρήση του Φρέντερικ Ντάγκλας – «Το χειρότερο από την εξέγερση είναι αυτό που προκαλεί εξέγερση».

Το βίντεο του Γουίλ Σμιθ συνδυάζει εικόνες ιστορικών και σύγχρονων προσωπικοτήτων.

Οι εικόνες του δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ και του Νέλσον Μαντέλα εμφανίζονται μαζί με στιγμιότυπα από τις πρόσφατες διαμαρτυρίες και μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Μπάρακ Ομπάμα, τον 12χρονο Κίντρον Μπράιαντ, που αφιέρωσε τραγούδι «I Just Want to Live» στον Τζορτζ Φλόιντ, τον συνιδρυτή των Dream Defenders, Φίλιπ Άγκνιου και τον διαδηλωτή Κέρτις Χάις Τζ. που φωτίζουν το τρέχον κίνημα για την καταπολέμηση των φυλετικών αδικιών στην Αμερική.

Δείτε παρακάτω το βίντεο No Justice, No Peace

https://www.youtube.com/watch?v=OwQpiuVXDi4

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024