Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια και φαγητό : Αυτά παχαίνουν και αδυνατίζουν συνέχεια

Ζώδια και φαγητό : Αυτά παχαίνουν και αδυνατίζουν συνέχεια

Κάποια ζώδια δεν έχουν όριο στα σκαμπανεβάσματα των κιλών τους

Είναι σίγουρο ότι δε λειτουργούν όλα τα ζώδια το ίδιο στο θέμα του φαγητού. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι κάποια έχουν συνέχεια μεταβολές στο βάρος τους.

Καρκίνος

Μα φυσικά! Η διάθεσή του για φαγητό είναι σε άμεση σχέση και εξάρτηση με τη γενικότερη ψυχολογική του διάθεση. Αν δεν αισθάνεται καλά, ή θα τρώει δίχως τελειωμό ή δε θα τρώει καθόλου. Αυτό έχει ως συνέπεια φυσικά να παίρνει απότομα κιλά ή να τα χάνει επίσης απότομα. Θα είναι εκεί να σου γκρινιάζει συνέχεια για το βάρος του.

Τοξότης

Όταν έχει λεφτά έχει την τάση να τα ξοδεύει σε ό,τι πιο παχυντικό και ανθυγιείνο υπάρχει. Συνήθως παίρνει κιλά και μετά θέλει να τα χάσει άμεσα γιατί του έρχεται η έμπνευση να πάει γυμναστήριο και να αναδείξει ξανά εκείνους τους κοιλιακούς που είχε και πλέον δε φαίνονται καν.

Είθισται να παίρνει κιλά τον Χειμώνα και το Καλοκαίρι αδυνατίζει αρκετά σε σημείο να αναρωτιέσαι αν είναι αυτός ή κάποιος άλλος.

Αιγόκερως

Δεν έχει όριο στο ωράριο που τρώει. Θα φάει είτε πολύ νωρίς τα ξημερώματα, είτε πολύ αργά το βράδυ. Τις ώρες δηλαδή που ο οργανισμός υποτίθεται ότι κοιμάται και προφανώς δεν «καίει» θερμίδες.

Έχει την τάση όταν παίρνει κιλά να στεναχωριέται πολύ. Όταν πάλι χάνει κιλά, είναι συνήθως γιατί μπήκε σε σχέση και δεν έχει διάθεση να τρώει τόσο όσο να προτιμά να κάνει σεξ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024