Ορισμένα ζώδια είναι πολύ αντικοινωνικά από τη φύση τους. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι κάποια δε δύνανται να είναι επιτυχημένα στη ζωή τους επειδή ακριβώς έχουν αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα φιλόδοξο ζώδιο που οραματίζεται τον εαυτό του να πετυχαίνει επαγγελματικά. Και φυσικά το καταφέρνει διότι μπορεί να «κλείνει» συνεργασίες. Οι Κριοί θέλουν να κάνουν τους άλλους να θαυμάζουν ό,τι είναι δικό τους, επειδή πιστεύουν ότι εκείνοι το κάνουν καλύτερα.

Αν είστε επιτυχημένοι και έχετε και ωραία εμφάνιση, τότε πώς θα σας επιδείξουν στον κύκλο τους αν σας κρατήσουν κρυμμένους; Έτσι, όχι μόνο σας στερούν τις εξόδους τετ-α-τετ, αλλά και σας σέρνουν ανελέητα σε καταστάσεις που ουδόλως είναι της αρεσκείας σας. Και εσείς όμως μην πηγαίνετε αφού δε θέλετε.

ΛΕΩΝ

Είναι γοητευτικός, γενναιόδωρος, φιλόδοξος και ωραιοπαθής. Ο εγωισμός του τον έχει βοηθήσει να μπορεί μόνος του να έρχεται αντιμέτωπος με διάφορες δυσκολίες.
Θέλει ωστόσο να συνοδεύεται από εσάς.

Θα σας κάνει την τιμή από καιρό σε καιρό να σας προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα την παρουσία του… Αλλά κι εσείς μην παίρνετε θάρρος γιατί μπορεί άλλα να νομίζετε ότι συμβαίνουν και άλλα να ισχύουν!

Γενικά ο Λέων έχει την τάση να είναι περήφανος μπροστά στους άλλους για τα επιτεύγματά του και μέσα σε αυτά είστε και εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι του «φευγιού». Θέλει συνέχεια ταξίδια και να μιλάει με αρκετό κόσμο. Αυτό είναι η δύναμή του άλλωστε.

Είναι πάρα πολύ κοινωνικός. Θέλετε να βρεθείτε οι δυο σας με τον Τοξότη; Κανονίστε η συνάντηση να περιλαμβάνει κάτι διθέσιο, που κατά προτίμηση θα κινείται με απίστευτη ταχύτητα στο νερό ή στον αέρα –ένα κανό, ένα ανεμόπτερο…Αυτή η περιπέτεια γενικά θα τον κάνει να ασχοληθεί περαιτέρω μαζί σου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr